Betöltés...

Elektromos aprító húsokhoz és zöldségekhez 4 rozsdamentes acél penge

Ár: 13.590 Ft

Elektromos aprító húsokhoz és zöldségekhez 4 rozsdamentes acél pengével - GB-4706
A 4 ultraéles rozsdamentes acél pengével és két sebességbeállítással felszerelt aprítót úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle kulináris igényeknek, az összetevők gyors elkészítésétől a finom ételek aprításáig. Nagyvonalú kapacitásával és tartós rozsdamentes acél táljával ez az aprító ötvözi a funkcionalitást, a hatékonyságot és a biztonságot, így ideális választás minden háztartás számára.
Főbb jellemzői:
4 rozsdamentes acél penge: A kopásnak és korróziónak ellenálló 4 penge biztosítja a hús, zöldség, gyümölcs és egyebek hatékony és egyenletes vágását.2 állítható sebesség: Válassza ki a megfelelő sebességet az aprítás mértékének szabályozásához, függetlenül attól, hogy durva őrlésre van szükség salátákhoz vagy finom őrléshez mártásokhoz és töltelékekhez.Nagy kapacitás 2 vagy 3 liter: A rozsdamentes acél tál elegendő helyet biztosít a hozzávalók elkészítéséhez az egész család számára, csökkentve a konyhában töltött időt.Ergonomikus kialakítás: Könnyen használható és tisztítható, kompakt kialakításával, amely helyet takarít meg a konyhában. Az átlátszó fedél lehetővé teszi az aprítási folyamat ellenőrzését.Optimális biztonság: Olyan reteszelő rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a működést, ha a készüléket nem megfelelően szerelik össze, biztosítva a biztonságos használatot.Tulajdonság:

Elektromos aprító
Rozsdamentes acél pengék (felső és le)
2L rozsdamentes acél tál
Angol felhasználói kézikönyv Leírás:
Anyag: Rozsdamentes acél
Erő: 250W Feszültség: 220-240V
Penge: 4 Rozsdamentes acél penge
Sebesség: Magas/Alacsony 2 sebesség

NAGYON FONTOS:
A gép CSAK akkor tud működni, ha a motortalp megfelelően és szorosan fel van szerelve a tál fedelére.
Jellemzői:
Rozsdamentes acél kompakt kialakítás, szép megjelenés, könnyen mosható és kezelhető.Fém-fém tartós tengelykapcsoló rendszerrel rendelkezik, nem műanyag, mint a többi húsdaráló.Rozsdamentes acél 4 pengés és csúszásmentes gumiszőnyegMagas / Alacsony két sebesség opció a különféle összetevők széles választékához.Alkalmas: hús, gyümölcs, földimogyoró, dió, bab és így tovább.
Kérjük, hagyjon 0,5-1 cm eltérést a kézi mérés miatt.A fény és a képernyő különbsége miatt az elem színe kissé eltérhet a képeken láthatótól.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos aprító húsokhoz és zöldségekhez 4 rozsdamentes acél penge" című hirdetést látja. (fent)