Betöltés...

Livington JuiceBoost multifunkciós gyümölcscentrifuga

Ár: 17.990 Ft

Livington JuiceBoost multifunkciós gyümölcscentrifuga
kábel nélküli és hordozhatónarancs, citrom, grapefruit, sárgadinnye, gránátalma és számos más gyümölcs préseléséhezhasználható házon belül, a teraszon vagy akár kempingezés és piknikezés közbenegyszerűen tisztíthatóvalamennyi levehető alkatrésze mosogatógépben
Frissen facsart gyümölcslevet kíván? A megfelelő összetevőkből készült gyümölcslevek hozzájárulhatnak egy egészséges életmódhoz és kiegyensúlyozott étrendhez.
Bemutatjuk a Livington Juice Boostot, a kompakt, akkumulátoros, multifunkciós gyümölcscentrifugát, mellyel gombnyomásra ízletes, tápanyagban gazdag gyümölcslevet varázsolhat!
Narancsból, citromból, grapefruitból, dinnyéből, ananászból vagy akár gránátalmából! Élvezze kedvenc gyümölcsleveit, melyeket most rövid idő alatt frissen facsarhat! A Livington Juice Boost használata élvezetes, és ezáltal gyermekei is szívesen fognak vitamint fogyasztani.
A Livington Juice Boost használata egyszerű és praktikus. Csak helyezze bele a kívánt gyümölcsöt, nyomja meg a gombot, a többit pedig elvégzi a Juice Boost.
A kompakt Livington Juice Boost felfele mozogva présel, kíméletesen, de erőteljesen. A gyümölcsökből származó vitaminok és tápanyagok így kerülnek a poharába.
A Livington Juice Boost kábel nélküli, könnyű és hordozható. Tökéletesen használható házon belül, a teraszon vagy akár kempingezés és piknikezés közben. Így ön bárhol és bármikor friss gyümölcslevet ihat, és még csak konnektort sem kell többé keresgélnie.
Ideális narancs, citrom, grapefruit, sárgadinnye, gránátalma és számos más gyümölcs préseléséhez - kényelmesen, gombnyomásra!Csomagtartalom

1 x Livington JuiceBoost
1 x USB-C kábel
1 x töltőcsatlakozó


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Livington JuiceBoost multifunkciós gyümölcscentrifuga" című hirdetést látja. (fent)