Betöltés...

Hordozható légtisztító ózongenerátor

Ár: 7.990 Ft

Hordozható légtisztító ózongenerátor
Ez a kis készülék az oxigént alakítja ózonná, 99,9% -os biztonsággal fertőtlenítve a helyiséget, elpusztítva a baktériumokat, a vírusokat, az allergéneket (atkák, gombák, penész) és megszüntetve a kellemetlen szagokat is!
Hol alkalmazható az ózongenerátor?
Minden olyan helyen, ahol szükséges a kórokozó mentes steril környezet, a tiszta, jó levegő, a higiénia és fontos a vegyszermentes tisztítás.
Az ózon erős oxidáló hatása és egyéb tulajdonságai miatt kiválóan alkalmas légtisztításra, fertőtlenítésre. Az Awozone ózongenerátor készülék a környezetben levő levegőt veszi fel, és az oxigént ózonná alakítja. Az ózon légnemű anyag, így könnyedén behatol olyan helyekre is, ahová tisztítószerekkel csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet hozzáférni.
Közkedvelt berendezésként van jelen a mindennapokban, elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, allergéneket.
Felfrissíti a ház levegőjét, eltávolítja a kellemetlen szagokat, de még a hűtőben/spájzban található élelmiszerek eltarthatóságát is növelheti. Fontos kiemelnünk, hogy az ózongenerátor használata teljesen környezetbarát, vegyi és mérgező anyagoktól mentes!
Főbb jellemzők:
Légtisztító berendezésHasználható 32-54 m2-es alapterületű helyiségekbenA légszennyező anyagok 99,97 %-át eltávolítja a levegőbőlÓránként 458 m3 levegőt tisztít meg (CADR)Hajszálak, vírus, PM2.5, pollen, testszagok, formaldehid, cigarettafüst kiszűréséreMagas hatékonyságú tisztítás a szmog összetevő formaldehid tekintetében (CCA F4)Akkumulátoros működésTeljesítmény: 3 WCsendes működésLED visszajelző lámpaKét fokozat, egygombos működtetésUSB kábellel tölthető (a kábel tartozék)Esztétikus külsőFehér színben

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hordozható légtisztító ózongenerátor" című hirdetést látja. (fent)