Betöltés...

Intelligens önjáró automata padlótisztító mop és aroma diffúzor, fehér

Ár: 10.990 Ft













Intelligens önjáró automata padlótisztító mop és aroma diffúzor, fehér 



A tiszta és friss környezetet mindenki szereti, ez a praktikus kis készülék pedig segít megteremteni! Egyszerűen csak be kell kapcsolni a kívánt üzemmódba, és az intelligens felmosó robot már teszi is a dolgát. A csomagban található két mikroszálas sörtékkel ellátott kendő gondoskodik a felületek pormentes tisztításáról. A kendő benedvesítésével a robot mop felmosóként működik, míg száraz kendőt felszerelve padlótisztítóként használható. 


A készülék a hagyományos típusokkal ellentétben nem csak halad, hanem közben folyamatosan forog is, ezzel biztosítva a lehető legjobb takarítási hatásfokot. Ahogy bejárja a lakást, nem csak tiszta felületet, hanem beépített aroma diffúzorának köszönhetően friss illatot hagy maga után. A diffúzor saját tartályába vizet a mellékelt mérőedénnyel lehet tölteni, az illathoz pedig tetszőlegesen választott illóolaj szükséges, csipán néhány csepp.


Működéséről beépített akkumulátor (18650) gondoskodik, melyet a csomagban található USB kábel segítségével USB portról tudunk tölteni.


A tisztítórobot használata rendkívül egyszerű, egyetlen gombnyomással vezérelhető: 



első gombnyomás: a készülék elindul padlót tisztítani
második gombnyomás: a készülék elindul padlót tisztítani, közben párologtat is
harmadik gombnyomás: a készülék csak a párologtató funkcióját aktiválja


A csomag tartalma



1 db intelligens padlótisztító mop
2 db mikroszálas sörtés kendő
1 db mérőedény
1 db USB kábel




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Intelligens önjáró automata padlótisztító mop és aroma diffúzor, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP