Betöltés...

Ruhhy gurulós konyhai tároló

Ár: 6.890 Ft


TARTÓS -  a gurulós polc tartós és tömör vasból készült, porszórt, elegáns, fekete színű . A vas garantálja a korrózió- és sérülésállóságot , ami tartóssá és ideálissá teszi a polcot mindennapi használatra különféle körülmények között, konyhában, fürdőszobában és az irodában egyaránt. A bevonat emellett védi a felületet , így esztétikus, matt megjelenést kölcsönöz neki.     
TÁGAS - a polcnak három szintje van, kosarak formájában, amelyek lehetővé teszik a különféle tartozékok egyszerű tárolását és válogatását . Az egyes polcok maximális terhelhetősége 7 kg , ami lehetővé teszi nehezebb tárgyak, például edények, szerszámok vagy kozmetikumok tárolását. A nyitott polcos kialakítás gyors hozzáférést biztosíthat a tárolt tárgyakhoz, megkönnyítve a hely rendszerezését. Ezáltal a polc ideális kiegészítő helyként a konyhai, fürdőszobai vagy irodai kiegészítők számára.        
STABILITÁS  - A polc négy tartós , kiváló minőségű PP anyagból készült kerékkel van felszerelve , amelyek biztosítják a polc sima és könnyű mozgását . A két kerék zárral rendelkezik , amely megakadályozza, hogy a polc véletlenül elmozduljon, amikor egy helyre szeretné helyezni. Ennek a funkciónak köszönhetően a polc nem csak mozgatható, hanem stabil is , ami növeli a használat biztonságát.         



TOVÁBBI FUNKCIÓK  - a mobilpolc négy kiváló minőségű PP-ből készült kampóval van felszerelve , amelyek a polc oldalára rögzíthetők . Ezek a kampók ideálisak konyhai eszközök, törülközők, törlőkendők vagy egyéb apró tárgyak felakasztására, ami tovább növeli a funkcionalitást. A polc összeszerelése rendkívül egyszerű , és a mellékelt utasítások segítségével bárki könnyen összeszerelheti rövid időn belül. Könnyű, de masszív felépítésének köszönhetően a polc tökéletes kis helyekre, ahol minden centiméter számít.      
TULAJDONSÁGOK:



szín: fekete
anyaga: vas, PP
minden polc terhelhetősége: 7 kg
méretei: 65 x 25 x 44 x cm
súlya: 1,4 kg
súlya csomagban: 1,7 kg
TARTALOM:



állvány
összeszerelő készlet




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Ruhhy gurulós konyhai tároló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: