Betöltés...

Levoit Vezetéknélküli Porszívó LVAC-200

Ár: 89.990 Ft

Miért lehet hasznos kiegészítője minden háztartásnak egy Levoit Vezetéknélküli Porszívó? Gondolj bele! Többé nem kell azzal töltened az időt porszívózás közben, hogy keresed a legközelebbi konnektort. Sőt, nem kell azzal sem kínlódnod, hogy a vezeték folyton belegabalyodik valamelyik szekrény lábába vagy elakad az ajtóban.


Ugye milyen frusztrálóak lehetnek ezek a kis intermezzok? Ráadásul mind-mind meghosszabbítja a takarításra szánt drága időnket. Márpedig a takarítás akkor jó, ha minél rövidebb ideig tart, de annál hatékonyabb! Ebben pedig tökéletes társ lehet a Levoit Vezetéknélküli Porszívó LVAC-200. Továbbá mindenki a saját bőrén tapasztalja, hogy tiszta, rendezett helyen élni a legjobb, nemcsak higiéniás szempontból, de lelkileg is, mivel az idegrendszerre is nyugtatólag hat, ha tisztaság és rendezettség vesz körbe minket. Erre pedig a mai rohanó és stresszes világban különösen nagy szükségünk van. A tiszta és illatos otthon kell a testi-lelki békénkhez, de a takarításra szánt időnk egyre drágább. Manapság már mindenki keresi a lehetőséget arra, hogy lerövidítse a takarításra szánt időt és megnövelje a hatékonyságot. Egy biztos, ha fontos számodra, hogy akár napi szinten könnyen és gyorsan fel tudj porszívózni és lehetőleg ne is legyen olyan hangos, mint egy hagyományos porszívó, akkor a Levoit Vezetéknélküli Porszívót neked találták ki.



2 év garancia


Szállítási idő: 1-2 munkanap


 

Levoit Vezetéknélküli Porszívó LVAC-200 mellett szóló előnyök


Haj- és szőrszál feltekeredése elleni védelem

A Levoit Vezetéknélküli Porszívóban található haj- és szőrszál feltekeredése elleni védelem fontos, mert segít megelőzni a porszívó csövének eldugulását és a szívómotor meghibásodását. Ha a haj- és szőrszálak beletapadnak a porszívó csövébe vagy a motorba, akkor könnyen blokkolhatják az áramlást, és ezáltal csökkenthetik a porszívó teljesítményét. A haj- és szőrszál feltekeredése elleni védelem hosszabb élettartamot biztosít a porszívónak, és megkönnyíti a takarítási folyamatot is. Így pedig hosszabb ideig élvezhetjük a Levoit Vezetéknélküli Porszívó hatékony és zökkenőmentes működését.


Ergonomikus kialakítás, dupla fokozat 
Az ergonomikus kialakításnak hála, keskeny helyeken is elfér, például a sarokba letámasztva vagy az ágy alatt. Persze nemcsak elfér, hanem be is fér, így a takarítás során a legeldugodtabb részekhez is odaférhetünk a Levoit Vezetéknélküli Porszívóval. Így bátran válasszuk akkor is, ha kis lakásról van szó, de akkor is, ha egy nagyobb házban élünk, mert mindegyikben megtalálja a funkcióját, amit hatékonyan betölthet. Sőt, nemcsak rúdporszívóként használhatjuk, hanem morzsaporszívóként is. Mivel a használatával többet nem kell bajlódnunk a zsinórokkal és a konnektorral, olyan helyeket is könnyebb kitakarítani, mint az autó vagy a nehezebben elérhető helyiségek.



Egészséges és allergiamentes levegő otthonunkban 
Allergiásoknak és tisztaságmániásoknak mindenképp jó hír, hogy a Levoit Vezetéknélküli Porszívó, - hála az 5 fokozatú szűrőrendszernek - még a mikroszkopikus méretű, 0,3 mikronnyi részecskék 99,9%-át is kiszűri. Az érintésmentes portartály ürítését pedig egy mozdulattal elvégezhetjük és eltávolíthatjuk az összegyűjtött port és szennyeződést. Használata nagyon egyszerű és szintén egyetlen kattintással kézi porszívóvá alakíthatjuk, így sokoldalú tisztítást biztosít a lakásban és egyéb helyeken, mint például az autóban.



Nagy szívóteljesítménnyel a nehezen hozzáférhető helyeket is hatékonyan tisztítja
A Levoit Vezetéknélküli Porszívó az erős motornak köszönhetően nagy szívóteljesítménnyel rendelkezik, mivel a motor akár a 100.000 percenkénti fordulatszámot is elérheti. Hála a különböző tartozékoknak, a hosszabb szálú szőnyegeket is hatékonyan lehet vele tisztítani. Van ECO mód is a Turbo mód mellett, ami szintén nagyon jól teljesít nehezebb terepen is, mert erős szívóerővel rendelkezik. Pozitívum még, hogy a többlépcsős szűrés végén egy HEPA szűrő van, ami mosható, így könnyen tisztítható. 



Hatékony LED világítás
Hála a led világításnak, sokkal hatékonyabban fel tudunk porszívózni, mert a fény szinte vezeti a szemünket a szennyezettebb, porosabb részekhez. Mivel ilyen tisztán kivehető porszívózás közben, hogy hol és mennyi por van, maga a porszívózás eredménye még tökéletesebb lesz LED világítással. Ez szintén egy olyan hasznos funkció, mely segítségével a takarítás gyorsabbá és hatékonyabbá válik.



Felhasználóbarát működés 
A készüléken két szívási fokozatot lehet beállítani: ECO és turbó fokozatot. ECO fokozaton kb 50 percet dolgozhatunk vele, Turbó fokozaton pedig kb. 12 perc az üzemideje. Turbó fokozatra nagyobb szennyeződés vagy hosszabb szálú szőnyeg esetében van szükség. A porszívó akkumulátora 4-5 óra alatt tölt fel teljesen a lemerült állapotból. A Levoit Vezetéknélküli Porszívó többféle kiegészítővel rendelkezik annak érdekében, hogy a lakás minden pontján megállja a helyét, ezáltal a bútorok alatt, a radiátorrések között, de még az autóban sem okoz csalódást a teljesítménye, hála a hengerkefés porszívófejnek. Ezen felül jár hozzá réstisztító szívófej és speciális kefe, hogy a bútorok és az autók puha felületeit is mindig tisztán tarthassuk vele.
A CSOMAG TARTALMA
1 db hosszú porszívó rúd
1 db résszívó kefe
1 db kisállatszőr eltávolító kefe
filterek és szűrők
1 db porszívófej
1 db rövid porszívó rúd
1 db fali töltőállomás
2 db csavar
2 db fali rögzítő
1 db akkumulátor
1 db használati útmutató
Állatszerető otthonban is kiváló választás

A Levoit Vezetéknélküli Porszívó könnyen kezelhető és irányítható, így olyan helyeken is könnyen felporszívózhatunk, ahol az állatok gyakran tartózkodnak, mivel könnyen megbirkózik az állatszőrrel is, akár a bútorok alatt és a nehezen hozzáférhető helyeken is, ahol az állatok gyakran elhullatják a szőrüket. A Levoit Vezetéknélküli Porszívóhoz van speciális, állatokhoz alkalmas kefefej, amely még hatékonyabban távolítja el az állatszőrt.


Változatos működés, nagyobb hatékonyság


Kétféle fokozatban használhatjuk a Levoit Vezetéknélküli Porszívót. Az Eco fokozat halkabb és energiatakarékosabb, így ideális választás lehet, ha csendesebben szeretnénk takarítani, például kisbaba mellett vagy az esti órákban. A Turbo fokozat pedig extra teljesítményt nyújt a nehezebben eltávolítható szennyeződések esetében, például állatszőr esetén a szőnyegeken vagy a kanapén. A Turbo fokozat segítségével gyorsabban és hatékonyabban tudjuk tisztítani a lakást, amely különösen hasznos lehet, ha valamilyen nagyobb mennyiségű vagy makacs szennyeződést kell eltávolítani.


Higiénikus takarítás

A Levoit Vezetéknélküli Porszívó rendelkezik HEPA szűrővel, mely a legmagasabb szűrési szintet nyújtja a levegőben lévő szennyeződések kiszűrésében, beleértve a kis részecskéket is, mint például a pollen, poratka, mikroszkopikus baktériumok és vírusok. Ez különösen jól jön azoknak, akik allergiásak vagy asztmások, mivel a HEPA szűrők hatékonyan csökkentik az ilyen típusú irritáló anyagokat a levegőben. A HEPA szűrő segítségével könnyebben tudunk tiszta és egészségesebb környezetet biztosítani otthonunkban.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.09.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Levoit Vezetéknélküli Porszívó LVAC-200" című hirdetést látja. (fent)