Betöltés...

Ruhhy légpárásító - éjszakai fény

Ár: 13.990 Ft


INNOVATÍV DESIGN ÉS MINŐSÉGI TERVEZÉS - A gomba alakú párásító olyan készülék, amely ötvözi a funkcionalitást az esztétikummal. A kiváló minőségű PP anyagból készült gomba elegáns és modern megjelenésű, így ideális kiegészítője bármely belső térnek. Az átlátszó tartályban elhelyezett párásító, amely lehetővé teszi a vízmennyiség megtekintését két további dekoratív elemmel is rendelkezik, amelyek bájt kölcsönöznek az egész kompozíciónak. A gomba alján egy vonal található, amely jelzi, hogy milyen magasságba kell önteni a vizet, így a készülék helyes használata egyszerűvé válik.
 
FÉNYJÁTÉK- a párásító 6 színváltó LED-del van felszerelve, amelyek 8 színváltási módot kínálnak. A nap szimbólummal jelölt gomb segítségével a felhasználó választhat az automatikus színváltás között, vagy beállíthatja a rendelkezésre álló hét szín közül az egyiket: fehér, piros, sárga, zöld, kék, lila és rózsaszín. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy napszaktól és hangulattól függetlenül a megfelelő hangulatot teremtse meg a szobában. A párásító önmagában éjjeli lámpaként is működhet, így hangulatos világítást teremt a párásító funkció nélkül is.
 
PÁRÁSÍTÁS- A párásító három eső üzemmódot kínál: nincs eső, enyhe eső és erős eső, amelyek könnyen beállíthatók a cseppszimbólumokkal ellátott gomb segítségével. Ezen kívül a készülék lehetővé teszi a termelt gőz mennyiségének beállítását is, ha ezt a gombot 3 másodpercig megnyomja, így a párásítás szintjét az egyéni igényeknek megfelelően állíthatja be. A készülékben lévő víz zárt körfolyamatban van, ami biztosítja annak folyamatos keringését és a párásító hatékony működését. A párásító nemcsak praktikus, hanem csendes is, így ideális éjszakai használatra, az alvás megzavarása nélkül. Az úgynevezett „fehér zaj” esőhangja 30-50 dB között van. A készülék emellett aromaterápiára is használható, ha a vízhez néhány cseppet ad kedvenc illóolajából, ami pihentető illatot varázsol a szobába.
 
EGYSZERŰ HASZNÁLAT- a párásító intuitívan kezelhető a készülék elején található három gombnak köszönhetően. Ezek a gombok felelősek a világítás beállításáért, a készülék be- és kikapcsolásáért, valamint a csapadék és a termelt gőz intenzitásának beállításáért. A középső gomb a bekapcsolási funkció mellett további lehetőséggel rendelkezik, amely 5 órán keresztül működteti a világítást, amely után a készülék automatikusan leáll. A párásító tartozéka egy C típusú kábel a párásító kényelmes hálózati csatlakoztatásához és egy kis kefe a szennyeződések tisztításához, amely megkönnyíti a készülék tisztán tartását és meghosszabbítja az élettartamát.


PÁRÁSÍTÓ SPECIFIKÁCIÓK:



    szín: fehér
    anyag: PP, egyéb: PC + szilikon + rozsdamentes acél + ABS
    teljesítmény: 10 W
    kapacitás: 450 ml
    8 világítási szín
    LED-ek száma: 6
    csúszásmentes szilikon perem alul: igen
    a tápkábel hossza: 100 cm
    méretek: 26 x 16 x 16 cm
    súly: 0,6 kg
    súly a csomagban: 1,2 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.09.16
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Ruhhy légpárásító - éjszakai fény" című hirdetést látja. (fent)