Betöltés...

SilverCrest SGR 150 E1 Multi Express 5 az 1-ben 150W elektromos zöldségszeletelő, zöldségaprító, salátaszeletelő, konyhai aprító / reszelő 5 feltéttel

Ár: 14.990 Ft

A SilverCrest SGR 150 E1 Multi Express elektromos reszelő a többféle, cserélhető tartozéknak köszönhetően kiváló lehetőséget nyújt zöldség, sajt, szalámi vagy más alapanyag szeletelésére, aprítására, julienne-re vágására. Könnyen kezelhető, így biztosan hasznos társ lesz a mindennapok során. 150W teljesítményével magabiztosan megbírkózik bármilyen zöldséggel! Garancia (fogyasztóknak): 3 év, jogi személyeknek (adószámos vállalkozások): 1 év Ez a készülék zöldség, gyümölcs, kemény sajtok és egyéb reszelésre / aprításra / vágásra alkalmas élelmiszerek reszelésére / aprítására /vágására szolgál. Zöldségek, gyümölcsök, csokoládé, dió, kemény sajt stb. reszeléséhez. A termék kizárólag magánháztartások száraz belső helyiségeiben használható. Ne használja a készüléket ipari vagy kereskedelmi mértékben, az a gép meghibásodásához vezethet és garanciavesztéssel jár. - Elektromos konyhai aprítógép - Kiváló minőségű, nagyméretű és cserélhető dobos betétek rozsdamentes acélból, a gyors és egyszerű aprításhoz vagy reszeléshez - Könnyű kezelhetőség - 5 az 1-ben funkció - Erőteljes 150 W-os motor - 1 sebességfokozat - Nagy betöltőnyílás - Széles kimeneti nyílás - Tápellátás: 220-240 V, 50/60 Hz - Teljesítményfelvétel: 150 W - A készüléken integrált tartály a dobbetétekhez - Színes dobbetétek a könnyű kezelés érdekében - A betétek a készülékben tárolhatók - A reszelt termék közvetlenül a tálba esik - Kompakt és erős - A csúszásgátló lábak garantálják a biztonságos stabilitást - Praktikus kábel tároló kialakítással - A termék szétszedhető és a motor egységen kívül minden alkatérsze mosogatógépben mosható - Mérete: 263 x 150 x 276 mm - Kábel hossza: kb 100 cm - Súly: 915 g A készülék legfeljebb 2 percig üzemeltethető (rövid üzemeltetési idő) megszakítás nélkül Ezután a készüléket mindaddig kikapcsolva kell tartani, amíg a motor le nem hűl! Tartozékok: - 1 db finom vágódob - 1 db durva vágódob - 1 db finom reszelődob - 1 db durva reszelődob - 1 db aprítódob Elsősorban kemény szerkezetű élelmiszerek alkalmasak a géphez. Minél keményebb az élelmiszer, annál jobb az eredmény. Nagyon kemény illetve rostos élelmiszerek, mint a jégkocka vagy a hús azonban nem alkalmasak és helyrehozhatatlan kárt tehetnek a készülékben! Ffeldolgozás előtt mossa meg és szárítsa meg a gyümölcsöt és a zöldséget. A vastag héjú élelmiszereket, mint pl a karalábét vagy a tököt, feldolgozás előtt meg kell hámozni A dióhéjat el kell távolítani. A feldolgozás előtt darabolja össze az élelmiszereket úgy, hogy könnyen átférjenek a betöltőnyíláson.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.09.08
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "SilverCrest SGR 150 E1 Multi Express 5 az 1-ben 150W elektromos zöldségszeletelő, zöldségaprító, salátaszeletelő, konyhai aprító / reszelő 5 feltéttel" című hirdetést látja. (fent)