Betöltés...

Hőálló hamuporszívó, dupla szűrőrendszerrel, 20 literes tartállyal, 1600W teljesítménnyel + ajándék kiegészítőkkel

Ár: 21.990 Ft

Hőálló hamuporszívó, dupla szűrőrendszerrel, 20 literes tartállyal, 1600W teljesítménnyel + ajándék kiegészítőkkel



Hőálló - porszívónk hőálló kialakítású, melynek köszönhetően nem kell megvárnia, amíg a kandalló vagy a grill hamuja teljesen kihűl. A porszívó hőálló szűrőkkel rendelkezik. A HEPA szűrő védő fémhálóval van ellátva. A készletben található első és második szűrő is hőálló anyagból készült. A tartály és a hajlékony cső speciális bevonattal van ellátva. Ezek lehetővé teszik a forró és hideg hamu biztonságos felszívását. A készlet cserélhető végeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy gyakorlatilag bármit megtisztíthasson. A széles, nagyméretű kefe 2 pozícióban működik . Az első pozícióban az alján egy gyűjtőcsíkot használ, amely alaposan megtisztítja a szennyeződések felületét. A második pozícióban, a kapcsoló megnyomásával a sörték eltávolításra kerülnek, így tökéletesen alkalmas panelek, szőnyegek, csempék stb. porszívózására. A réses porszívó különösen alkalmas szűk és nehezen hozzáférhető helyekre, pl. autó tisztítására.


KETTŐS SZŰRÉSRENDSZER - A mi ipari porszívó modellünk dupla szűréssel rendelkezik, aminek köszönhetően a porszívó nem dugul el, és sokkal ritkábban kell tisztítani! Mindegyik szűrő újrafelhasználható, csak mossa ki folyó víz alatt. A kettős szűrés csökkenti a kifújt levegő por tartalmát, így javítja a levegő minőségét. Levegőszűrési séma: elszívás (cső) > hulladéktartály -> szövetszűrő -> HEPA-szűrő -> motor -> kifúlyócső. A porszívó nagyon erős elektromotorral rendelkezik, melynek maximális szívóteljesítménye 1600W! Tartós rozsdamentes acél tartálya akár 20 liter hulladékot is képes befogadni.


FUNKCIONÁLIS - a porszívó fúvó funkcióval rendelkezik, csak használja a készlethez mellékelt speciális tartozékot, mozgassa a csövet a szívónyílásból a kivezetésbe, és a porszívó fúvóvá változik. Lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását a nehezen hozzáférhető helyekről. Eltávolítja a szennyeződéseket, pl. a sarkokban lévő port, és kiváló alternatívája lesz a falevelek eltávolításának is. A termék jet funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a porszívóba hulló összes szennyeződés a tartály aljára kerül. Ez meghosszabbítja a szűrők élettartamát, mivel azok nem tömődnek el porszívózás közben. A porszívó 4 kerékkel rendelkezik a könnyű szállítás érdekében. A termék 2 m hosszú tömlővel és 4 merev csődarabbal van felszerelve, amelyek teljes hossza kb. 1 m, a kábel 2 méter hosszú.


ÁLTALÁNOS MINŐSÉG - a mi porszívó modellünkben a gyártó egy olyan, extra szigetelt motort használt, amely kétszer olyan hosszú élettartamú, mint a piacon kapható legtöbb porszívó, amely hagyományos motort használ. A zsák nélküli ipari porszívó lehetővé teszi, hogy nagyon alaposan takarítson bármilyen felújítási munka után, hasznos lesz törmelék, vakolat, por eltakarításához, tisztítja a kárpitokat és a padlót, eltávolítja a kandalló forró és hideg hamuját is, vagy lehetővé teszi a garázs tisztítását. Annak köszönhetően, hogy zsák nélküli, nem kell aggódnia amiatt, hogy állandóan új zsákokat vásárol és feleslegesen pénzt költ.



MŰSZAKI ADATOK



tartály kapacitása: 20l
maximális szívóteljesítmény: 1600W
feszültség: 230V
frekvencia: 50Hz
zajszint: 79dB
légáramlás: 1,6 m3/perc
tartály: rozsdamentes acél
típus: zsák nélküli
maximális hamuhőmérséklet: 40 fok
repeller jet funkcióval: igen
szűrő: HEPA, szövet, tűzálló (mellékelve)
tömlő hossza: 2 m
tápkábel hossza: 2 m
A porszívó méretei (hossz/szélesség/magasság): 34/34/48 cm
a készlet súlya csomagolással együtt: 5,8 kg
súly: 5,6 kg


Csomag tartalma:




KAMINER porszívó
20 literes tartály
univerzális, kétfunkciós padlókefe
alumínium hegy
alumínium hegy a nehezen hozzáférhető helyekhez
3 x hosszabbító
HEPA szűrő
szövetszűrő
rugalmas tömlő
4 kerék
Tüzifa hordozó - ajándék
Kesztyű - ajándék


Kiváló minőségű kandallóporszívó, amely egyaránt alkalmas háztartási használatra és a termelőüzemek, gyárak, építkezések és műhelyek használati felületeinek tisztítására. A nagyon erős, 1600 W maximális szívóteljesítményű villanymotor, valamint a HEPA és az azt védő, újrafelhasználható szövetszűrők révén a porszívó tökéletesen megbirkózik még a rendkívül nehéz szennyeződésekkel is.


A KAMINER ipari porszívó burkolata erős anyagból készült, amely garantálja a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállást . A kandallóporszívó tartós, rozsdamentes acél tartálya 20 literes , ami nagyon hosszú üzemelést tesz lehetővé. A porszívó zsák nélküli - a munka befejezése után csak ürítse ki a tartályt, és szükség esetén tisztítsa meg a szennyezett szűrőket (meleg folyóvíz alatt könnyen kimoshatók).



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hőálló hamuporszívó, dupla szűrőrendszerrel, 20 literes tartállyal, 1600W teljesítménnyel + ajándék kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: