Betöltés...

Flyfree ipari nedves/száraz porszívó

Ár: 14.990 Ft

Flyfree ipari nedves/száraz porszívó

Különleges jellemzők: porzsák nélküli ciklonos HEPA szűrő, porzsák nélküli
Szűrő típusa: Patronszűrő
Kapacitás: 15 liter
Ajánlott felületek: Kemény padló, Szőnyeg
Feszültség: 240 Volt
Termék súlya: 1,05 kilogramm
Teljesítmény: 1500 watt
50 Mhz

A termékről:
Többfunkciós porszívó: Ez a porszívó alkalmas száraz és nedves hulladék takarítására, valamint levegő fúvására is, így nemcsak port, papírt, vizet, tejet stb. képes tisztítani, hanem a nedves padlót is képes fúvással szárítani és a nehezen hozzáférhető sarkokat is tisztítani. A többfunkciós porszívó a legtöbb napi takarítási feladatra alkalmas.
Többrétegű szűrés: A porszívó légbemeneténél található ciklonszűrő kiszűri a levegőben lévő port, a mellékelt HEPA szűrő pedig blokkolja a finom port és a hulladékot, így a többrétegű szűrés friss környezetet teremt Önnek.
Erős szívóerő: A porszívó 1,34 lóerős motorral rendelkezik, amely könnyedén beszívja a gyümölcshéjat, papírt, port stb., ezáltal teljesen új takarítási élményt nyújt. Kettős légcsatorna kivezetéssel van felszerelve, ami gyorsítja a hőelvezetést, így a porszívó hosszú ideig működhet.
Egyszerű tisztítás: A porszívó 4 beépített görgővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a könnyű mozgatást vagy forgatást a padlón, így kényelmesen tisztíthatja a szoba minden sarkát. A porszívó tisztítási hatósugara megközelítőleg 12 méter (39 láb) átmérőjű, ami lehetővé teszi, hogy messzebb tisztítson anélkül, hogy ki kellene húznia a készüléket.
Sokoldalú használat: Nagy kapacitásával ez a porszívó könnyedén megbirkózik az otthonok, irodák és szállodák takarítási feladataival, így ideális otthoni, garázs, műhely és jármű tisztítási munkákhoz is.
Csomag tartalma:

1 db Flyfree Ipari nedves/száraz porszívó
2 db hepa szürő
4 db kerék
1 db cső
1 db kiegészítő szett


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.08.16
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Flyfree ipari nedves/száraz porszívó" című hirdetést látja. (fent)