Betöltés...

Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő

Ár: 64.990 Ft

























A Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő letisztult és szögletes formavilágával a legtöbb konyhapulton jól mutat. Arányos, 37.2 x 30 x 32.1 centis alkatával egy masszív, de nem az egész konyhapultot elfoglaló forrólevegős sütő: pont olyan, melyet akár egy 3-5 fős háztartásba elképzelünk.


Állandó dilemma, hogy megéri-e bekapcsolni a hagyományos sütőt, ha csupán kisebb adagot szeretnénk készíteni, vagy inkább megint bekapunk gyorsan egy hideg szendvicset, meleg étel helyett. Ha ismerős ez a helyzet, akkor nagyon jó döntés lehet egy Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő, mert a segítségével könnyen racionalizálhatjuk a sütésre fordított energiát és mennyiséget, anélkül, hogy a konyhapult jelentősebb részét be kellene áldozni. A Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő nemcsak azért ütős darab, mert akár 85 százalékkal kevesebb olaj felhasználásával készíthetőek el benne az ételek, hanem azért is, mert az AdaptIQ technológia segítségével a készülék automatikusan érzékeli és optimalizálja az ideális sütési hőmérsékletet, ami még egyenletesebb és gyorsabb sütést biztosít.



 







 








2 év garancia




Szállítási idő: 1-2 munkanap













Elegáns formavilág, tartalmas belbecs
A Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütőnek nemcsak a letisztult megjelenése jelenti a csáberejét. 1700 wattos teljesítményével, a 205 fokos maximum hőkapacitásával, illetve a kezelést leegyszerűsítő, összesen 12 előre beállított programjának hála nagyon jól kihasználható és hatékony forrólevegős sütőről beszélünk. A 6,2 literes kosárnak köszönhetően egy egész családnak könnyen elkészíthetjük benne az ebédet vagy a vacsorát. Az AdaptIQ technológia pedig a gyors, 360°-os légkeringetés segítségével gyorsan felmelegíti az ételt, így biztosítja a kívül ropogós, belül puha textúrát, valamint az egyenletes eredményt.




12 előre beállított program a mindennapi változatos ételekért 
Összesen 12 előre beállított program közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt, úgy, mint Steak, Csirke, Tenger Gyümölcsei, Garnélarák, Bacon, Mirelit ételek, Sült Krumpli, Zöldségek, Előmelegítés, Újramelegítés, Pirítás, Sütés. A Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütővel egy gombnyomással egészséges és változatos ételeket készíthetünk az egész családnak és ráadásul még a konyhában sem kell sok időt töltenünk, hiszen villámgyorsan elkészülnek az ételek, akár 85%-kal kevesebb olaj felhasználásával!

 




Innovatív technológiai háttér 
A Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő a speciális AdaptIQ technológiának köszönhetően hatékonyan keringeti a levegőt, elősegítve a gyorsaságot és az egyenletes sütést. A Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő a beépített hagyományos sütő helyett is tökéletes alternatíva. Mostantól nem lesz túl sok étel, felesleges ételmaradék vagy több napig ugyanaz az étel vacsorára, mert segítségével mindig pont annyit és pont úgy készíthetünk el, amennyire és amire az egész családnak igénye van.




Biztonságos használat 
Ahogy a több Cosori modell esetében, itt is vannak előre beállított programok, ebben az esetben ez 12 funkciót jelent, másrészt manuálisan is könnyedén beállíthatjuk a számunkra megfelelő hőfokot és időt. Ezen túl a gép rendelkezik automatikus kikapcsolással és túlmelegedésvédelemmel, melyek a biztonságos használatot erősítik. Az egyszerűen és biztonságosan kezelhető Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő ideális választás a mindennapokra, mert feldobja az egyszerű étkezéseket is és mindezt alig halhatóan, hiszen ki is kapcsolhatjuk a jelző csipogó hangot.




Olajmentes egészséges ételek az egész családnak 
Ahogy a többi Cosori modell esetében is igaz, úgy a Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő használata során is biztosak lehetünk abban, hogy kiváló minőséget, remek sütési élményt és alapvetően egy rendkívül sokoldalú konyhai segítséget kapunk a pénzünkért, melyhez minden esetben egy egészségesebb, változatosabb és felesleges olajtól mentes életmód jár. Nagy segítség lehet abban, hogy minden egyes nap egészséges étel kerüljön a családi asztalra.




Praktikus kivitelezés és egyszerű tisztítás
Ahogy minden egyes Cosori terméket, úgy a Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütőt is egyszerűen és gyorsan lehet tisztítani, hiszen a tapadásmentes bevonat miatt az étel nem ragad a kosárra, de ha mégis, akkor egyszerűen betehetjük a mosogatógépbe, mely elmossa helyettünk. A kezelőpanel könnyen áttekinthető és egyéni programozásra is lehetőséget ad, így az előre beállított programokon túl kísérletezésre is alkalmunk nyílik. A készülékhez 50 db ingyenes papírtányér is jár az ingyenes és online elérhető recepteskönyvön keresztül elérhető számtalan recepten túl.





A CSOMAG TARTALMA





1 x Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő 




1 × Crisper Plate




1 × Használati útmutató




50 × Papírtányér forrólevegős sütőhöz




1 x Online Recepteskönyv













Közös családi étkezések egyszerűen és gyorsan: Ha számunkra is fontos, hogy minden nap gyorsan elkészüljenek a finom és egészséges ételek az egész családnak, akkor a Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő ennek elérésében igazi partner lesz számunkra! A 12 előre beállított programjával, a 6,2 literes kosarával az egész család segítségére van abban, hogy együtt ehessen valami egészségeset, ami gyorsan és egyszerűen elkészül. Sőt, a sütési funkciókat személyre is szabhatjuk és elmenthetjük a bevált időt és hőmérsékletet. Ha pedig úgy érezzük, hogy szükséges, akkor egy személyes rázási emlékeztetőt is beállíthatunk, biztos, ami biztos, az igényeinknek megfelelően.



Változatos ételek egy gombnyomásra: A Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő belső adottságait tekintve kiemelkedően teljesít, hiszen egyrészt rendelkezik egy nagy, 6,2 literes kosárral és mindezen túl 12 előre beállított programmal is, így legyen szó húsról, süteményről, zöldségről, halról vagy ropogós sült krumpliról, a Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő megbízhatóan elkészíti, nekünk csak ki kell választanunk a megfelelő programot. Ez nagy segítség, hiszen így nem fogunk mellélőni az ételkészítés során.



Innovatív 360 fokos sütési technológia: Köszönhetően az AdaptIQ technológiának, a Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütőben még könnyebben elkészülnek a finomságok, hiszen az innovatív 360 fokos keringetésű belső térnek köszönhetően rengeteg sütési időt tudunk megspórolni, hiszen a sütő pillanatok alatt felmelegszik és sütésre kész, hogy kedvenc ételeink kívül ropogóssá, belül puhává süljenek.























 

Hatékony és sokoldalú működés: A Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő egy olyan konyhai eszköz, amely sokoldalú programokkal biztosítja számunkra, hogy akár a csirkétől a süteményig, a lehető legtöbb mindennapi ételt el tudjuk készíteni egészséges és olajmentes verzióban. Mindezt akár 50%-kal gyorsabban a hagyományos sütőkhöz képest és egy kompaktabb, energiatakarékosabb formában.



Kevesebb energia, kevesebb idő a konyhában is: Nemcsak az energián, de az időn is spórolhatunk, ha odafigyelünk arra, hogy hogyan és miként intézzük a napi ételkészítést. A Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütője akár 55%-kal kevesebb energiát használ fel egy hagyományos sütőhöz képest és azt se felejtsük el, hogy nekünk mennyivel kevesebb időt kell a konyhában töltenünk!



Felhasználóbarát tulajdonságok: Amellett, hogy könnyű a tisztítása és a kosarak akár mosogatógépben is moshatóak, más felhasználóbarát jellemzőkkel is rendelkezik a Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütője. Nagyon letisztult, könnyen kezelhető érintőgombos vezérlőjén az előre beállított programokon kívül a hőfokot vagy a sütés időtartamát is saját igényeinkre szabhatjuk. Természetesen most se maradnak el a Cosori Séfek által kigondolt receptek, melyeket az ingyenes online recepteskönyvön keresztül pillanatok alatt elérhetünk. Így tényleg leveszi a napi ételkészítés terhét a vállunkról a Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő!















GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK




1. Hogyan működik a forrólevegős fritőz?



A forrólevegős sütő alapvetően egy kis konvekciós sütő, amely forró levegő segítségével készíti el magát az ételt. A forró levegő egy erőteljes ventilátor által kering az étel körül, rövid idő alatt elősegítve az egészségesen és ropogós állagú ételek elkészülését. Az olajsütőkhöz hasonlóan a forrólevegős fritőz is kivehető élelmiszerkosárral rendelkezik. Lényeges különbség viszont, hogy míg olajsütőben az étel forró olajban sül meg, addig az airfryer a gyors levegőkeringés hatásmechanizmusával dolgozik.






2. Milyen ételeket készíthetők forrólevegős fritőzben?




Gyakorlatilag bármi! Általánosságban elmondható, hogy minden serpenyőben vagy sütőben elkészíthető étel vagy recept szóba jöhet, vagyis a lehetőségek száma végtelen! Akár sült krumpli, sült sertésszelet, sült lazac, hagymakarikák, krumplis csónak, sütemény, kenyér vagy sült csirke elkészítése a cél, hihetetlenül sokoldalú konyhai készülékként az forrólevegős sütő tökéletesen alkalmas a feladatra.






3. Mi a különbség egy forrólevegős sütő és egy olajsütő között?




A legfőbb különbség abban rejlik, hogy egy forrólevegős fritőz kizárólag a forró levegő hasznosításával segít bármilyen étel elkészítésében. Ezzel szemben egy olajsütő forró olajjal dolgozik. Kisebb mennyiségű olaj akár az forrólevegős sütőben is használható, de célravezetőbb az ételt előzetesen kezelni egy kevés olajjal.






4. Milyen hibákat érdemes kerülni a forrólevegős fritőz használatakor?




Gyakori hibák, amelyeket jobb elkerülni már az első alkalmakkor:



Az előmelegítés funkció kihagyása. Bár ez egy kiegészítés, nagyban segíti a gép használat előtti felmelegítését.
A kosarak túlterhelése, ami megakadályozza, hogy az étel egyenletesen készüljön el, mivel a levegő nem tud egyenlő arányban keringeni az étel körül.
Ne mossa ki a kosarakat minden sütés után.






5. Készíthető-e folyékony tészta a forrólevegős fritőzben?




Igen, erre van lehetőség, ugyanakkor néhány dologra célszerű odafigyelni. A folyékony tészta nem feltétlenül úgy készül el, ahogy az a sütőben megszokott, mivel az étel nem sül át azonnal. Célszerű az ételt liszttel beborítani, növelve ezáltal a kívánt eredmény elérésének valószínűségét.






6. Lehet- sütni a forrólevegős sütőben?




A válasz igen! Minden sütőben elkészíthető pékáru süthető forrólevegős sütőben. Fontos észben tartani, hogy a forrólevegős fritőz rövidebb idő alatt végezhet a sütéssel, ezért ne a sütőben megszokott időtartamot vegye alapul. Airfryert használva alacsonyabb hőmérséklettel és rövidebb idővel érdemes kalkulálni. A receptek átalakításával kapcsolatos további információkért olvassa el a Cosori forrólevegős fritőzhöz mellékelt receptfüzetben található utasításokat.






7. Használható-e forrólevegős sütőben papír és fólia?




Igen. Sütőpapírt és fóliát egyaránt használhatunk a forrólevegős fritőzben történő sütéshez. Mindenképp ajánlott a sütőpapírt úgy felvágni, hogy precízen illeszkedjen az élelmiszerkosárhoz. Ha ugyanis túlságosan megtapad, akár elérheti a fűtőelemet, kellemetlen égett szagot előidézve.






8. Tartalmaz a COSORI forrólevegős sütő PFOA bevonatot?




NEM! A COSORI kosarai a PTFE-nek köszönhetik tapadásmentességüket. Ez egy olyan semleges anyag, amely nem lép kémiai reakcióba sem az étellel, sem a vízzel, sem pedig a háztartási tisztítószerekkel. Az európai és USA-beli közegészségügyi hatóságok (ANSES, EFSA, FDA) igazolták, hogy a kosarak PTFE tapadásmentes bevonatai nem ártalmasak az egészségre. A lényeg az, hogy a COSORI tapadásmentes kosarai PTFE-ből készülnek, és nem tartalmaznak PFOA-t.






9. Hogyan növeljem a kosarak élettartamát?




A tapadásmentes bevonat sérülésének elkerülése érdekében NE használjon a kosarak tisztításához fémszálas vagy durva anyagból készült szivacsot, erős tisztítószereket, durva szálú kefét, mert mindegyik könnyen felsértheti a kosár belsejét és teljesen felesleges a hatékony tisztításhoz! Valamint az ételek kiszedéséhez és kavarásához NE fém kanalat és konyhai eszközöket használjunk, hanem lehetőleg lekerekített végű fa vagy műanyagból készülteket!
Ha pedig megrázzuk az ételt a kosárral együtt, akkor figyeljünk arra, hogy ne csak a fogantyúját tartva rázzuk, hanem támasszuk is alá a kosarat. Így elkerülhetjük, hogy a fogantyú meglazuljon/letörjön.





$("#questionOneBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerOne");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionTwoBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerTwo");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionThreeBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerThree");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionFourBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerFour");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionFiveBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerFive");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionSixBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerSix");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionSevenBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerSeven");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionEightBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerEight");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionNineBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerNine");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Cosori Premium II 6,2 literes Forrólevegős Sütő" című hirdetést látja. (fent)