Betöltés...

Proled ventilátor e27 foglalattal, távirányítóval

Ár: 9.990 Ft

Proled ventilátor e27 foglalattal, távirányítóval 
Ez a Proled ventilátor kiváló választás azok számára, akik hatékony és sokoldalú világítási megoldást keresnek, amely hűtési funkcióval is rendelkezik.
Műszaki adatok:
Foglalat típusa: E27Feszültség: 85V-265VFrekvencia: 50/60 HzSzínhőmérséklet: 3000K-6500K (állítható)Világítási szög: 360°Alkalmazható páratartalom: <95%Energiamegtakarítás: 85%-osZajszint: Halk működésTávirányító(kérem vegye figyelmébe, hogy a távirányító kialakítása változhat, mely a funkciókat nem befolyásolja)
Jellemzők:
Állítható színhőmérséklet: Könnyen válthat a meleg, semleges és hideg fény között, hogy mindig a megfelelő hangulatot teremthesse meg otthonában vagy munkahelyén.360°-os világítás: A ventilátor kialakításának köszönhetően a fény egyenletesen terjed el a helyiségben, lefedve minden sarkot.Energiahatékony: 85%-os energiamegtakarítással, így gazdaságos és környezetbarát választás.Halk működés: A ventilátor szinte hangtalan, így ideális hálószobába, irodába, vagy más csendet igénylő helyiségekbe.
A Proled ventilátor E27 foglalattal tökéletes választás azok számára, akik egyszerre szeretnének stílusos világítást és hatékony hűtést. Sokoldalúsága és kiváló teljesítménye biztosítja, hogy megfeleljen minden igénynek.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.14
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Proled ventilátor e27 foglalattal, távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: