Betöltés...

Kézi burgonya szeletelő

Ár: 7.490 Ft

Kézi burgonya szeletelő
Ez a kézi burgonya szeletelő teljes egészében rozsdamentes acélból készült, ami garantálja az eszköz hosszú élettartamát. A design nem csak esztétikailag vonzó, hanem funkcionálisan is meggyőző, hiszen ellenáll a kopásnak, nem hajlamos a sérülésekre, így biztosítva a termék szépségét és tartósságát hosszú távon.
A burgonya stabil rögzítését egy háromszögletű rögzítőcsavar biztosítja, amely megbízhatóan tartja a zöldséget a helyén. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a szeletelés gyorsan, mindössze 10 másodpercen belül megtörténjen, ezzel is növelve a készülék hatékonyságát és felhasználóbarát mivoltát.
Kompakt méretének köszönhetően a kézi burgonya szeletelő nem igényel sok tárolóhelyet, és mivel elektromos áramforrásra sincs szüksége, bárhol, bármikor könnyedén használható. Ez különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, ahol nincs hozzáférés elektromos áramhoz, például kültéri rendezvényeken vagy kempingezés során.
A pengéje rozsdamentes acélból készült, ami biztosítja tartósságát és élességét hosszú távon. Ez a minőségi penge lehetővé teszi, hogy a burgonyát precízen, körülbelül 2 mm vastagságú szeletekre vágja, ami tökéletes alapot nyújt a tornado burgonyák elkészítéséhez.
Összességében ez a kézi burgonyatorony szeletelő tökéletes eszköz minden konyhába, ahol a hatékonyság, a megbízhatóság és a minőség egyaránt fontos szempontok. Legyen szó otthoni használatról vagy professzionális konyhai környezetről, ez a készülék képes megkönnyíteni a főzési folyamatot, miközben ízletes és látványos ételkülönlegességeket varázsol az asztalra.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.14
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Kézi burgonya szeletelő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: