Betöltés...

Simple ledlámpa ventilátor e27 foglalattal, távirányítóval

Ár: 3.990 Ft

Simple ledlámpa ventilátor e27 foglalattal, távirányítóval  
Ez az egyszerű, de stílusos LED ventilátor ideális választás minden otthonba vagy irodába. Az E27 foglalattal rendelkező ventilátor a modern technológiát ötvözi a praktikus használattal, így biztosítva a kellemes hőmérsékletet és megfelelő világítást.
Főbb jellemzők:
Feszültség: 85 V-265 V, amely széles feszültségtartományban is biztonságos működést biztosít.Frekvencia: 50/60Hz, az univerzális használat érdekében.Színhőmérséklet: 3000K-6500K, amely lehetővé teszi a meleg fehér és hideg fehér fény közötti választást, a hangulatnak megfelelően.Színvisszaadási index (Ra): >80, így a fény természetes megjelenést biztosít.Fényszög: 180 fok, amely egyenletes fényeloszlást biztosít.Alkalmazható páratartalom: <95%, így a ventilátor kiválóan működik párás környezetben is.
Kiegészítő:
Távirányító: A ventilátorhoz mellékelt távirányítóval könnyedén szabályozhatja a fényerőt és a ventilátor sebességét anélkül, hogy fel kellene állnia.
Ez a ventilátor ideális választás azoknak, akik egyszerre keresnek hatékony hűtést és kiváló minőségű világítást egyetlen eszközben. Modern dizájnjával és sokoldalú funkcióival tökéletes kiegészítője lehet bármely helyiségnek.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.14
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Simple ledlámpa ventilátor e27 foglalattal, távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: