Betöltés...

Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészülék

Ár: 22.359 Ft

Az Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészülék a konyhai eszközök királya, amely megkönnyíti a mindennapi főzést és biztosítja az egészséges étkezést. Ez a készülék nemcsak időt, hanem energiát is megtakarít, miközben lenyűgöző ízvilágot varázsol az asztalodra. A fókusz kulcsszó és a termék neve már a bevezetőben felhívja a figyelmedet arra, hogy miért is olyan különleges ez a készülék.

A halogén fűtőberendezés forradalmi technológiája révén az Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészülék akár 40%-kal gyorsabbá teszi az ételek elkészítését, mint a hagyományos módszerek. Az infravörös sugarak segítségével az alapanyagok gyorsan és hatékonyan melegszenek fel, így megőrzik természetes aromájukat, vitaminjaikat és tápértéküket. Az egészséges főzés még sosem volt ennyire egyszerű és élvezetes.

Ez a készülék különösen azok számára ideális, akik szeretik a zsírszegény ételeket, hiszen az Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészülék lehetővé teszi az olaj nélküli sütést és főzést. A sokoldalú felhasználási lehetőségeknek köszönhetően nemcsak sütéshez és pirításhoz használhatod, hanem pörköléshez, pároláshoz, rakott ételek készítéséhez, újramelegítéshez és kiolvasztáshoz is.

A mellékelt speciális gyűrű használatával a készülék kapacitása akár 6 literrel is növelhető, így egyszerre nagyobb mennyiségű ételt készíthetsz el. Ez különösen hasznos lehet családi összejövetelek, baráti vacsorák alkalmával, vagy ha egyszerűen csak időt szeretnél spórolni a heti menü elkészítésekor. Az Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészülék emellett akár 45%-kal kevesebb energiát igényel, mint egy hagyományos sütő, így környezetbarát és gazdaságos választás is.

A készülékhez tartozó kiegészítők, mint a felső és alsó rács, fogó és gyűrű a kapacitás növeléséhez, még sokoldalúbbá teszik az Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészüléket. A hő- és karcálló üvegedény, valamint a hőszigetelt fogantyúk biztosítják a biztonságos és kényelmes használatot. Az Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészülék működési és hőmérséklet-jelző lámpákkal van ellátva, amelyek segítenek a pontos és hatékony főzésben.

Az Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészülék minden konyhában megállja a helyét. Legyen szó gyors hétköznapi vacsorákról vagy különleges alkalmakról, ez a készülék mindig a legjobbat nyújtja. A lenyűgöző technológia és a praktikus kialakítás együttesen teszi az Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészüléket a tökéletes választássá mindenki számára, aki szeretne időt és energiát megtakarítani, miközben egészséges és finom ételeket készít.

Miért pont ez a termék?


Gyors és hatékony főzés
Energiatakarékos
Megőrzi az ételek tápértékét
Sokoldalú felhasználás
Egyszerű és biztonságos használat


Felhasználási tippek:


Készíts egészséges zöldségchips-et olaj nélkül
Párold meg a kedvenc zöldségeidet gyorsan és egyszerűen
Melegítsd újra az előző napi maradékot tökéletesen
Süss kenyeret vagy péksüteményeket gyorsan
Kiolvasztásra is használd, ha gyorsan kell valami a fagyasztóból


Felhasználási alkalmak:


Gyors hétköznapi vacsorák
Családi összejövetelek
Baráti vacsorák
Ünnepi lakomák
Hétvégi sütés-főzés


Csomag tartalma:


1 db Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészülék
1 db felső rács
1 db alsó rács
1 db fogó
1 db gyűrű a kapacitás növeléséhez


Vegyél egy Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészüléket, és élvezd a gyors, egészséges és ízletes ételek készítésének örömét minden nap!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Esperanza Quasar Légkeveréses főzőkészülék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: