Betöltés...

20 literes szőnyeg és kárpittisztító

Ár: 44.990 Ft


 3AZ 1-BEN - ez egy olyan készülék, amely a hagyományos száraz porszívózás , szennyeződés és por összegyűjtése mellett lehetővé teszi a nedves tisztítást is vízzel és mosószerrel , valamint fúvó funkcióval rendelkezik, miután a szívótömlőt a kipufogónyíláshoz mozgatja. A kettős szűrésnek (szivacsszűrő és HEPA) köszönhetően a készülék a por, atkák és baktériumok 99%-át visszatarthatja!       
MOSÁSI FUNKCIÓ  - nemcsak a por és szennyeződések eltávolítását teszi lehetővé, hanem minden felület intenzív tisztítását is. A készülékben van egy speciális tartály a tisztítószer és a víz számára. A tisztítás extrakcióval történik - permetezővel, a keveréket szétszórjuk a szennyezett felületen, majd a szívó funkció lehetővé teszi az összegyűlt szennyeződés és víz alapos felszívását, a mosott felületen. Az elszívó fúvókának köszönhetően a mosott felület száradási ideje lerövidül.



FÚVÓ FUNKCIÓ  - kibővíti a porszívó alkalmazási körét. Ahol a szívás nem lehetséges, a porszívó fúvó üzemmódban is működhet . Mindössze annyit kell tennie, hogy a szívótömlőt a porszívó hátulján lévő vízelvezető nyílásba helyezi. 



HOGYAN MŰKÖDIK A PORSZÍVÓ?  - két tartályból álló rendszerrel rendelkezik. Öntsön az egyikbe vizet és tisztítószert, és a másik automatikusan megtelik használt és piszkos vízzel. A mosószer tartály 3,5 literes, míg a mosás utáni szennyezett víz tartálya 20 literes. A készlet 6 fejet tartalmaz! A Turbó padlótisztító hegy sima felületek és szőnyegek tisztítására szolgál, a szintetikus gyűjtőelemekkel ellátott forgó hengernek köszönhetően el tudja távolítani a makacs szennyeződéseket, például állatszőrt. Keskeny, mozgatható hegyű fúvóka kiválóan alkalmas például kanapék sarkainak, szegélylécek, mennyezetek és egyéb zugok tisztítására. Kicsi, T-alakú hegy tökéletes szőnyegek, szőnyegek és kárpitok porszívózásához. Tisztító fúvóka vízpermettel, szórófejjel és padlókefével.       
TULAJDONSÁGOK:



szennyvíztartály űrtartalma: 20l
porzsák űrtartalma: 5,5 l
tartály tiszta vízhez és mosószerhez: 3,5 l
szűrő: HEPA + szivacs
munkatípus: nedves, száraz, fúvós
funkciók: szőnyegek és kárpitok mosása
Tartozéktartók: igen
feszültség: 230V
Teljesítmény: 1600W
a felületre kifejtett nyomás: 20 KPA
zajszint: 58 dB(A)
légáramlás: 28 l/s
szivattyú: 25 W
porszívó méretei: 46 x 36 x 32 cm
cső hossza: 230 + 86 cm
súlya: 7,8 kg
súlya csomagban: 8,4 kg
A CSOMAG TARTALMA:



porszívó 20l
rugalmas tömlő
2x csatlakozó cső
HEPA szűrő
szivacsszűrő
5,5 literes szövetzsák
3,5 literes mosószer tartály
tisztító fúvóka vízpermettel
szórófej
fúvóka kanapéhoz
padlókefe
2 az 1-ben fúvóka
turbó fúvóka




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.08.02
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "20 literes szőnyeg és kárpittisztító" című hirdetést látja. (fent)