Betöltés...

TESCOMA GrandCHEF Elektromos fagylaltkészítő gép

Ár: 26.009 Ft

A TESCOMA GrandCHEF Elektromos fagylaltkészítő gép a tökéletes eszköz mindazok számára, akik szeretik a friss, házi készítésű édességeket. Ezzel a készülékkel könnyedén készíthetsz 800 ml ínycsiklandó fagylaltot, sorbetet vagy akár jeges koktélt, mindezt percek alatt. Nem kell többé aggódnod a mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek vagy túlzott cukortartalom miatt. A saját kezedben tarthatod az irányítást az összetevők felett, így pontosan olyan édességeket készíthetsz, amilyeneket megálmodtál.

A TESCOMA GrandCHEF fagylaltkészítő gép egy igazi játékváltó a konyhádban. Az elegáns dizájn és a kompakt méret mellett a készülék kiválóan illik bármilyen konyhai stílushoz. Az eszköz működése egyszerű és intuitív, így akár a gyerekek is élvezhetik a fagylaltkészítés folyamatát. Csak helyezd be a fagyasztóedényt a fagyasztóba 24 órára, majd készítsd el a fagylaltkeveréket turmixgéppel. Hűtsd le a keveréket a hűtőszekrényben, rakd össze a készüléket, és töltsd meg az elkészített keverékkel. A készülék nagy töltőnyílása lehetővé teszi az alapanyagok egyszerű hozzáadását keverés közben is, anélkül, hogy le kellene venned a fedőt.

Az egészségre ártalmatlan alumíniumból készült fagyasztóedény speciális felületkezeléssel van ellátva, amely megakadályozza a megdermedő fagylaltkeverék odafagyását a falakra. Ezáltal az eredmény mindig sima és krémes lesz, tökéletesen elkészített édességekkel. A fagylaltkészítő gép nem csak a nyári hónapokban hasznos, hanem egész évben kiválóan alkalmas különféle desszertek készítésére.

Miért pont ez a termék?


Könnyen kezelhető és tisztítható
Gyors fagylaltkészítés akár 30 perc alatt
Egészséges alternatívák készítése adalékanyagok nélkül
Stílusos és kompakt dizájn
Sokoldalú felhasználás: fagylaltok, sorbetek és jeges koktélok


Felhasználási tippek:


Készíts joghurt alapú fagylaltot friss gyümölcsökkel
Próbáld ki a zöld tea matcha fagylaltot
Készíts fűszeres chai tea fagylaltot különleges alkalmakra
Készíts kávé alapú jeges koktélt egy forró nyári napon
Kísérletezz egzotikus ízekkel, mint a kókusz-lime sorbet


Felhasználási alkalmak:


Nyári kerti partykhoz
Gyerekzsúrokra
Családi vacsorákra desszertként
Ünnepi összejövetelekre
Romantikus estékhez különleges desszertként


Csomag tartalma:


TESCOMA GrandCHEF Elektromos fagylaltkészítő gép
800 ml-es fagyasztóedény speciális bevonattal
Fedél nagy töltőnyílással
Receptfüzet fagylaltok, sorbetek és jeges koktélok készítéséhez


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vásárold meg most a TESCOMA GrandCHEF Elektromos fagylaltkészítő gépet, és varázsolj otthonodba édes élményeket! Legyen szó egy családi vacsoráról vagy egy baráti összejövetelről, ez a készülék garantáltan mosolyt csal mindenki arcára. Rendeld meg még ma, és élvezd a házi készítésű fagylaltok varázsát!





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TESCOMA GrandCHEF Elektromos fagylaltkészítő gép" című hirdetést látja. (fent)