Betöltés...

Párásító 400ml

Ár: 6.790 Ft


IONIZÁTOR - csökkenti a káros ionokat (pozitív ionok) negatív ionok termelésével - minden szennyező anyag a földre esik, ahelyett, hogy a tüdőnkbe kerülne; a levegő könnyűvé és frissé válik, és ennek eredményeként közérzetünk azonnal javulhat! Nem érezzük magunkat állandóan fáradtnak, álmosnak, stb. Az ionizátor különösen allergiásoknak, asztmásoknak, állandó fejfájásra panaszkodóknak lehet nagyszerű megoldás. 



Az ULTRASONIC – az ultrahangos légpárásító egy modern eszköz, amely ultrahangos technológiát használ a víz apró részecskékre történő széttörésére, finom párát hozva létre, amely nedvesíti a helyiség levegőjét. Ennek köszönhetően csendes, hatékony és könnyen használható, így ideális megoldás otthonokba, irodákba és egyéb zárt terekbe.



AROMATERÁPIA – a készülék rendkívül hasznos aromaterápiás funkcióval is rendelkezik. Az olaj vízbe öntése után a párásító a helyiség páratartalmának szabályozása mellett pihentető tulajdonságú aromákat is bocsát ki (csak vízben oldódó termékek megengedettek - ellenkező esetben a párásító tönkremehet). A készletben akár 3 ilyen olaj található!



FUNKCIONÁLIS - a készülék számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát és sokkal praktikusabbá teszik. LED lámpával és IDŐZÍTŐvel (1H, 3H és 6H) és 4 üzemmóddal rendelkezik: nagy és kis köd, valamint folyamatos és megszakított vízgőzáram. Ez lehetővé teszi, hogy a párásító működését saját igényei szerint állítsa be.


TULAJDONSÁGOK:



szín: világosbarna
anyag: ABS, egyéb: PP + szilikon; PP vízkanál; PET távirányító
ionizáció: igen
hidratáló: igen
aromaterápia: igen
ultrahang: igen
űrtartalom: 400 ml
munkaidő 1 tankon: 14 óra
hatékonyság: 30 ml / h
LED mennyiség: 5
szilikon lábak
tápkábel hossza: 180 cm
méretei: 16,7 x 13 cm
súlya: 0,43 kg
súlya csomagban: 0,62 kg


CSOMAG TARTALMA:



párásító
töltő
távirányító
mérőpohár 120 ml
3 olaj




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Párásító 400ml" című hirdetést látja. (fent)