Betöltés...

Nordic Master 4 az 1-ben 9000 BTU hűtőteljesítményű légkondicionáló

Ár: 119.990 Ft

Nordic Master 4 az 1-ben 9000 BTU hűtőteljesítményű mobil légkondicionáló WIFI NAC-9000
Nordic Master NAC-9000: nagy teljesítményű 4 az 1-ben légkondicionáló 9000 BTU hűtési kapacitással és Wi-Fi csatlakozással. Ez a kompakt egység precíz hőmérséklet-szabályozást, alvó üzemmódot, időzítő funkciót és automatikus párologtatást kínál a maximális kényelem érdekében. A mobilitást biztosító görgőknek és a letisztult kialakításnak köszönhetően bármilyen belső térbe tökéletesen illeszkedik.
A Nordic Master NAC-9000 egy sokoldalú, 4 az 1-ben klímaberendezés 9000 BTU hűtési kapacitással, hatékony hűtésre tervezve. Speciális funkciókkal és kényelmes Wi-Fi csatlakozással ez a kompakt készülék precíz vezérlést és fokozott kényelmet biztosít minden belső térben. A NAC-9000 segítségével teljes mértékben uralhatja beltéri klímáját. A speciális Wi-Fi alkalmazással bárhonnan beállíthatja a ventilátor sebességét, bekapcsolhatja a fűtési, hűtési vagy páramentesítő rendszereket, és bárhonnan beállíthatja a kívánt hőmérsékletet otthonában.
A NAC-9000 elektronikus vezérlőkkel, időzítővel és alvó üzemmóddal rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében. Az alvó üzemmód automatikusan beállítja a hőmérsékletet az energia hatékony és kényelmes éjszakai alvás érdekében, míg az időzítő lehetővé teszi a légkondicionáló működésének tetszés szerinti ütemezését. Az automatikus elpárologtató rendszer szükségtelenné teszi a kézi vízelvezetést, növelve a készülék hatékonyságát és használhatóságát.
Testreszabható légáramlási lehetőségekkel és 2 sebességes ventilátorral a NAC-9000 hatékony hűtést és fűtést biztosít, akár a nappaliban, akár a hálószobában vagy az otthoni irodában tartózkodik. A mellékelt görgőknek köszönhetően a készülék könnyen hordozható és könnyen mozgatható a házban.
A Nordic Master NAC-9000 lenyűgöző specifikációi között szerepel a 9000 Btu/h hűtési, 7000 Btu/h fűtési teljesítmény és a robusztus, IPX1 minősítésű építési minőség. A készülék a biztonságot helyezi előtérbe egy automatikus kikapcsoló mechanizmussal, amikor a víztartály megtelt, megakadályozva a vízszivárgást.
Fedezze fel a Nordic Master NAC-9000 kényelmét, a tökéletes 4 az 1-ben klímaberendezést, amely egyesíti a hatékony hűtést, fűtést, párátlanítást és intelligens Wi-Fi csatlakozást egyetlen elegáns eszközben. Vegye kézbe beltéri klímáját, és könnyedén alakítson ki kényelmes életteret.
Jellemzők:
Nagy kapacitás kompakt mérettelTávirányító távirányítóval vagy Wi-Fi alkalmazássalHőmérséklet beállítás és kijelző digitális LED kijelzővelElektronikus vezérlés időzítővel és alvó üzemmóddalAutomatikus elpárologtató rendszer a nagyobb hatékonyság érdekébenAutomatikus kikapcsolás, ha a tartály megteltAutomatikus újraindítás áramszünet utánLeolvasztás funkció az optimális teljesítmény érdekében2 sebességes ventilátorKerekek a könnyű mozgathatóságértMűszaki adatok:
Hűtési teljesítmény: 9000 Btu/hFűtési teljesítmény: 7000 Btu/hNévleges feszültség: AC220-240VNévleges frekvencia: 50 HzIP besorolás: IPX1Gyártási év: 2022Figyelem: Az optimális teljesítmény érdekében a Nordic Master NAC-9000 9 m2-nél nagyobb alapterületű helyiségekben ajánlott.
Fehér színAnyaga: ABSFunkciók: hűtés, fűtés és párátlanításVezérlési lehetőségek: Távirányító, Wi-Fi alkalmazásHőmérséklet beállítása és kijelzése: IgenKijelző típusa: LED digitális kijelzőVezérlési jellemzők: Elektronikus vezérlés, beépített időzítő, alvó üzemmódAutomatikus elpárologtató rendszer: IgenAutomatikus kikapcsolás: Igen (ha a tartály tele van)Automatikus újraindítás: Igen (áramkimaradás esetén)Leolvasztás funkció: Igen (alacsony környezeti hőmérsékleten)Ventilátor sebesség: 2 sebességesMobilitás: görgők a könnyű mozgásértModell: NAC-9000 / OL-BKYR26-A010EHűtési teljesítmény: 9000 Btu/hFűtési teljesítmény: 7000 Btu/hNévleges feszültség: AC220-240VNévleges frekvencia: 50 HzNévleges hűtőteljesítmény: 1005 WNévleges hűtőáram: 4,5ANévleges fűtési teljesítmény: 835 WNévleges fűtőáram: 3,8AIP-érték::IPX1Zajszint: <65dB(A)Charge de hűtőközeg / hűtőközeg töltés: R290 170gNettó tömeg: 23 kgMaximális üzemi nyomás a szívó/kipufogó oldalon: 0,7 MPa/3,2 MPaMaximális megengedett nyomás a magas/alacsony nyomású oldalon: 3,2 MPaMaximálisan megengedett nyomású hőcserélő: 3,2 MPa

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Klíma, Légkondicionáló
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Nordic Master 4 az 1-ben 9000 BTU hűtőteljesítményű légkondicionáló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: