Betöltés...

Fa hatású aromaterápiás párologtató (500 ml) - sötét barna

Ár: 4.990 Ft

Fa hatású aromaterápiás párologtató (500 ml) - sötét barna
Fa hatású aromaterápiás párologtató, ultrahangos párásító és illatosító - váza forma (500 ml)
A készülék megjelenésével nem csak feldobja a környezetet, de emellett kellemes atmoszférát is teremt. Ultraszonikus párásító technológiájának köszönhetően a vizet és az illóolajat egyenletesen juttatja a levegőbe, ezzel friss, üde hatást biztosít. A párás levegő csökkenti az asztma tüneteit, a kellemes illat pozitívabb közérzetet biztosít, és csökkenthetik a stresszt. A párologtató tartálya 500ml térfogatú, így 1, 3, vagy 6 óra után automatikusan kikapcsol. Beépített LED világításának köszönhetően hangulatos fényt kölcsönöz a szobának.
Tulajdonságok
Feszültség: DC24V/5VAnyag: ABS/PPVíztartály kapacitása: 500MLMérete: 16.5cm X 16.5cm X 14cmUltrahangos párásításNem melegszik a külső felületePraktikus aromaterápiás eszközExkluzív megjelenésFa hatású külső borításKönnyen össze- és szétszerelhetőEgyszerűen tisztíthatóBeépített LED világítás változtatható színbenIdőzíthető kikapcsolásTeljesítményfelvétele mindössze 9WFrekvencia: 2.4 MHzHálózati adapterrel működtethető
A csomag tartalma:
Aromaterápiás párologtatóUSB kábel

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Fa hatású aromaterápiás párologtató (500 ml) - sötét barna" című hirdetést látja. (fent)