Betöltés...

RAF Elektromos fánksütő gép 1000W - 7 db fánkhoz

Ár: 9.990 Ft

RAF Elektromos fánksütő gép 1000W - 7 db fánkhoz
A fánkkészítő gép egy igazán sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi különböző ízű fánkok elkészítését, így nagy rugalmasságot és alkalmazkodóképességet biztosít. A gép rozsdamentes acél panellel és vastag edénnyel rendelkezik, amelyek nemcsak tartósak, hanem a tapadásmentes felületnek köszönhetően könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők is. Ez garantálja az élelmiszerek higiéniáját és biztonságát.
Az 1000W teljesítményű fánkkészítő gyorsan és egyenletesen melegíti fel a fánkokat mindkét oldalon, jelentős időt és erőfeszítést megtakarítva a használó számára. Emellett a gép hőálló fogantyúval van felszerelve, amely biztonságos és véd az égési sérülésektől. Ez a fánkkészítő gép nemcsak hatékony, hanem egyszerűen használható és tisztítható is, így tökéletes választás minden fánkrajongó számára.
Ideális kisebb családok számára, 4-5 fő részére készítve fánkot. A gép kétoldali fűtése biztosítja, hogy minden fánk tökéletesen átsüljön, kívül ropogós, belül puha legyen. Ez a fánk készítő gép tökéletes otthoni használatra, de alkalmas kisebb kávézók és cukrászdák számára is.
Termékjellemzők:

Elektromos Tepsi Fűtés: Kétoldali fűtés
Serpenyő Átmérője: 35 cm
Névleges Feszültség: 220V
Névleges Frekvencia: 50/60 Hz
Névleges Teljesítmény: 1000W
Alkalmazható Létszám: 4-5 fő
Súly: 1,6 kg
Működési Mód: Félautomata
Méret: 25x21x8 cm

Tulajdonságok:
Kétoldali Fűtés: Az egyenletes és gyors fánksütés érdekében.Mechanikai Ellenőrzés: Egyszerű és intuitív vezérlés.Magas Teljesítmény: 1000W névleges teljesítmény, amely garantálja a gyors felmelegedést és hatékony működést.Könnyű Súly: Mindössze 1,6 kg, így könnyen mozgatható és kezelhető.






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "RAF Elektromos fánksütő gép 1000W - 7 db fánkhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: