Betöltés...

RAF Elektromos digitális érintésvezérlésű indukciós főzőlap 2000 W

Ár: 11.490 Ft

RAF Elektromos digitális érintésvezérlésű indukciós főzőlap 2000 W  
Kiváló minőségű edzett kerámia üvegből készült, és 4 számjegyű LED kijelzővel van ellátva, ahol vezérlőpanel található a kívánt főzési funkciók, időzítő, hőmérséklet-szabályozás és egyebek kiválasztásához! Maximális teljesítménye 2000W, és rendkívül tartós. Egyszerű és kényelmes, egykörös fűtőlap különböző fokozatokkal állítható. A készülék túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve.
A felületi főzőlap több edényt is képes egyszerre melegíteni, és bármilyen konyhapulton, asztalon vagy büfén remekül mutat. Az állítható hőmérséklet-szabályozás és a mérete miatt ideális családi vacsorákhoz, vasárnapi focimeccs nézésekhez, ünnepi étkezésekhez vagy más nagyobb összejövetelekhez és eseményekhez.
Nem csak egy elektromos melegítő tálca, hanem az ételmelegítő tálca mindig az igényeidhez igazodik. A 4 állítható hőmérséklet-szabályozás miatt bármilyen alkalomhoz megfelelő, csak állítsd be az ételedhez megfelelő hőmérsékletet, és élvezheted az elektromos főzőlapot családi vacsorákhoz, vasárnapi focimeccs nézésekhez, ünnepi étkezésekhez vagy más nagyobb összejövetelekhez és eseményekhez.
Minden hőbiztos főző- és sütőedénnyel használható; alumínium vagy üveg sütőtálak, tepsik, edények, serpenyők és még sok más! Hűvös tapintású alumínium fogantyúk a kényelmes szállításhoz és a fokozott biztonság érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "RAF Elektromos digitális érintésvezérlésű indukciós főzőlap 2000 W" című hirdetést látja. (fent)