Betöltés...

RAF elektromos kontakt grill 1000W

Ár: 13.990 Ft

RAF elektromos kontakt grill 1000W
A RAF kontakt grill egy kényelmes, funkcionális eszköz, amely segít gyorsan és egyszerűen elkészíteni ízletes és kifinomult ételeket mindkét oldalról. A modern, stílusos kialakítású készülék maximálisan biztonságos, és elegendő 1200 W teljesítménnyel rendelkezik.

Hőszigetelő fogantyúk
Ergonomikus design
Tapadásmentes bevonat
Egyszerű használat
Sokoldalú és kényelmes

Ezzel a készülékkel otthon is készíthet húst, halat vagy grillezett zöldségeket, valamint különböző töltelékekkel készült szendvicseket, kebabot és még sok mást. A készüléken található egy áramellátásjelző.
A gyors felfűtés speciális technológiája egyenletes hőelosztást biztosít a felületen, így az ételek néhány perc alatt elkészülnek, miközben a készülékház nem melegszik fel.
A bordázott kialakítású, tapadásmentes, kopásálló kerámia bevonatú lapok hosszú távú megbízható használatot biztosítanak. A gumiból készült csúszásgátló lábak megakadályozzák a készülék elcsúszását és védik a felületet a sérülésektől.
A grill könnyen karbantartható, nedves ruhával egyszerűen tisztítható, nem foglal sok helyet a konyhában és harmonikusan illeszkedik annak belső terébe.
Műszaki adatok:

Funkciók: melegítés, sütés, főzés
Névleges feszültség: 200-240 V
Névleges frekvencia: 50/60 Hz
Névleges teljesítmény: 1000 W







Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "RAF elektromos kontakt grill 1000W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: