Betöltés...

RAF Blender turmixgép 200W, 1,5 liter

Ár: 7.490 Ft

RAF Blender turmixgép 200W, 1,5 liter  
A RAF Blender egy sokoldalú és megbízható készülék, amely ideális gyümölcsök és zöldségek turmixolásához. Az eszköz 4 rozsdamentes acél pengével rendelkezik, melyek hatékonyan végzik a munkát, legyen szó turmixolásról vagy jégzúzásról.
Tulajdonságok:
Kapacitás: 1,5 literes üvegkancsó, amely elegendő helyet biztosít nagyobb mennyiségű alapanyag turmixolásához is.Daráló: A csomag tartalmaz egy darálót is, amely fűszerek vagy kisebb mennyiségű alapanyagok őrlésére használható.Teljesítmény: 200W, amely biztosítja a hatékony működést és a kívánt állag elérését.Sebesség: 18000 RPM, amely gyors és alapos turmixolást tesz lehetővé.Névleges feszültség: 220-240V, kompatibilis a standard elektromos hálózattal.Frekvencia: 50-60Hz, amely biztosítja a stabil működést.
Funkciók:
4 sebességfokozat: Lehetővé teszi a megfelelő sebesség kiválasztását az alapanyagoknak megfelelően.Impulzus funkció: Az impulzus funkcióval pontosabb és irányítottabb turmixolást érhet el.Biztonsági reteszkapcsoló: A biztonsági reteszkapcsoló megakadályozza a készülék véletlen bekapcsolását.Jégzúzó funkció: A jégzúzó funkcióval könnyedén készíthet jégkását vagy apríthat jeget italokhoz.Túlmelegedés elleni védelem: A túlmelegedés elleni védelem biztosítja a készülék hosszú élettartamát és biztonságos használatát.
A RAF Blender egy praktikus és megbízható konyhai eszköz, amely megkönnyíti a mindennapi főzést és italok készítését. Modern kialakításával és sokoldalú funkcióival tökéletes választás minden háztartás számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "RAF Blender turmixgép 200W, 1,5 liter" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések