Betöltés...

TESCOMA PRESIDENT kenyérpirító

Ár: 30.509 Ft

A TESCOMA PRESIDENT kenyérpirító a modern konyha elengedhetetlen kiegészítője. Ez a kivételes készülék nem csupán egy egyszerű kenyérpirító, hanem egy valódi csodafegyver, amely minden reggeledet különlegessé varázsolja. A TESCOMA PRESIDENT kenyérpirítóval a pirítás nem csupán egy feladat, hanem egy élmény, amely örömteli és izgalmas pillanatokat hoz a mindennapjaidba.

A TESCOMA PRESIDENT kenyérpirító 6 különböző pirítási fokozattal rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes beállítást. Legyen szó fehér vagy teljes kiőrlésű kenyérről, ez a kenyérpirító mindig figyelemre méltó eredményt nyújt. Az újramelegítő és olvasztó funkciók pedig lehetővé teszik, hogy a fagyasztott toastkenyereket is pillanatok alatt friss, ropogós szeletekké varázsold. Az egyszerűen kezelhető gombok és a piros jelzőfények minden használatot élvezetessé és zökkenőmentessé tesznek.

A TESCOMA PRESIDENT kenyérpirító azonban nemcsak a technikai tudása miatt kiemelkedő, hanem a megjelenése is lenyűgöző. A rozsdamentes acél és az ellenálló műanyag kombinációja egy elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek, amely bármely konyhában megállja a helyét. A gyors kikapcsolási funkció pedig lehetővé teszi, hogy a pirítás mértékét mindig tökéletesen ellenőrizd, így soha nem kell attól tartanod, hogy megég a kenyér.

A kenyérpirítás során keletkező morzsák könnyedén eltávolíthatók a kivehető morzsatálcának köszönhetően, így a TESCOMA PRESIDENT kenyérpirító mindig tiszta és higiénikus marad. A készülékhez külön kapható a PRESIDENT rács, amely tökéletes a „másnapos” vagy fagyasztott zsemle, kifli és bagett felmelegítéséhez. Ez a rács lehetővé teszi, hogy a pékáruk mindig friss és ropogós legyenek, mintha éppen a sütőből vetted volna ki őket.

A TESCOMA PRESIDENT kenyérpirítóval nemcsak egy kiváló minőségű konyhai eszközt kapsz, hanem egy valódi élményt is. Minden egyes használat során érezheted a minőség és a kényelem kombinációját, amely felemeli a mindennapi kenyérpirítást egy új szintre. Ez a kenyérpirító tökéletes választás azoknak, akik szeretik az exkluzív, csúcskategóriás termékeket, és nem érik be kevesebbel, mint a legjobbal.

A TESCOMA PRESIDENT kenyérpirító nemcsak a technikai adottságaiban, hanem az esztétikai megjelenésében is kiemelkedő. Az elegáns design és a praktikus funkciók kombinációja teszi ezt a készüléket egy valódi konyhai ékszerré. A készülék piros jelzőfényei nemcsak a használatot teszik egyszerűvé, hanem egy különleges hangulatot is varázsolnak a konyhába. A TESCOMA PRESIDENT kenyérpirítóval minden reggeled egy csodálatos, vidám és felejthetetlen élménnyé válik.

A TESCOMA PRESIDENT kenyérpirítóval a kenyérpirítás egy új dimenzióba lép. A készülék minden egyes részlete gondosan kidolgozott, hogy a használat egyszerű és élvezetes legyen. A különböző pirítási fokozatok, az újramelegítő és olvasztó funkciók, valamint a könnyen kezelhető gombok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a TESCOMA PRESIDENT kenyérpirítóval minden egyes reggel egy győzelem legyen.

Miért pont ez a termék?


Exkluzív, csúcskategóriás konyhai eszköz.
6 különböző pirítási fokozat.
Újramelegítő és olvasztó funkciók.
Kiváló minőségű anyagok: rozsdamentes acél és ellenálló műanyag.
Könnyen kezelhető és tisztítható.


Felhasználási tippek:


Fagyasztott toastkenyér frissítése.
„Másnapos” pékáruk felmelegítése.
Ropogós pirítós készítése.
Maradék pizzák felmelegítése.
Grillezett sajtos szendvicsek készítése.


Felhasználási alkalmak:


Családi reggelik.
Baráti brunchok.
Ünnepi étkezések.
Hétköznapi gyors ételek.
Kerti partik és piknikek.


Csomag tartalma:


TESCOMA PRESIDENT kenyérpirító.
Használati útmutató.
Külön rendelhető PRESIDENT rács pékáruk felmelegítéséhez.:


Vegyél egy TESCOMA PRESIDENT kenyérpirítót, és varázsold különlegessé minden reggeled ezzel a csúcskategóriás konyhai eszközzel. Élvezd a friss, ropogós kenyér minden szeletét, és hozd el a varázslatot a konyhádba!
 





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TESCOMA PRESIDENT kenyérpirító" című hirdetést látja. (fent)