Betöltés...

TESCOMA PRESIDENT aszalógép

Ár: 48.489 Ft

A TESCOMA PRESIDENT aszalógép az otthoni aszalás mesterműve, amely minden konyhában megállja a helyét. Ez a lenyűgöző készülék nem csupán egy egyszerű aszalógép, hanem egy valódi csoda, amely minden aszalási feladatot könnyedén megold. A TESCOMA PRESIDENT aszalógép segítségével a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, sőt, még a gombák és húsok is könnyedén aszalhatók, megőrizve a tápanyagokat és vitaminokat.

A TESCOMA PRESIDENT aszalógép különlegessége a nagy hasznos felületében rejlik. Az 5 szárítórács összfelülete 3500 cm², így egyszerre nagy mennyiségű élelmiszert tudsz aszalni. Az egyenletes szárítást a rácsok közepén található szellőzőnyílások biztosítják, így minden egyes darab tökéletesen szárad. Az állítható hőmérséklet és időtartam lehetővé teszi, hogy a szárítási folyamatot pontosan az igényeid szerint szabályozd. A hőmérsékletet 40 és 70 °C között, a szárítás idejét pedig 1 és 48 óra között állíthatod be, így minden élelmiszer tökéletesen szárad.

A TESCOMA PRESIDENT aszalógép nemcsak a technikai tudása miatt kiemelkedő, hanem a megjelenése is magával ragadó. A rozsdamentes acél és az ellenálló műanyag kombinációja egy elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek, amely bármely konyhában stílusosan mutat. A halk működés biztosítja, hogy az aszalás folyamata csendes és zavartalan legyen, így nyugodtan élvezheted a mindennapjaidat anélkül, hogy a készülék zaja megzavarna.

A TESCOMA PRESIDENT aszalógéphez mellékelt eredeti receptek segítségével könnyedén belejöhetsz az aszalás művészetébe. Aszalt szilva, alma, fűszernövények, paradicsom, chilipaprika, erdei gombák, sőt, még sertés- vagy marhahús is készíthető ezzel a csodálatos készülékkel. Az aszalás folyamata egyszerű és élvezetes, a végeredmény pedig mindig tökéletes.

A TESCOMA PRESIDENT aszalógép nemcsak a technikai adottságaiban, hanem az esztétikai megjelenésében is kiemelkedő. Az elegáns design és a praktikus funkciók kombinációja teszi ezt a készüléket egy valódi konyhai ékszerré. A TESCOMA PRESIDENT aszalógéppel minden aszalási folyamat egy csodálatos, vidám és felejthetetlen élménnyé válik.

A TESCOMA PRESIDENT aszalógéppel a szárítás egy új dimenzióba lép. A készülék minden egyes részlete gondosan kidolgozott, hogy a használat egyszerű és élvezetes legyen. Az állítható hőmérséklet és időtartam, valamint a könnyen kezelhető kijelző mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a TESCOMA PRESIDENT aszalógéppel minden egyes szárítás egy diadal legyen.

Engedd, hogy a TESCOMA PRESIDENT aszalógép elhozza a varázslatot a konyhádba. Légy bátor és próbáld ki ezt a kivételes készüléket, amely minden egyes használat során lenyűgöző eredményeket nyújt. Fedezd fel a szárítás új dimenzióját a TESCOMA PRESIDENT aszalógéppel, és élvezd az aszalt finomságok minden egyes falatját. A TESCOMA PRESIDENT aszalógéppel minden aszalási folyamat egy diadal, amely boldogságot és örömöt hoz az életedbe.

Miért pont ez a termék?


Exkluzív, csúcskategóriás aszalógép
Nagy hasznos felület: 3500 cm²
Állítható hőmérséklet és időtartam
Halk működés
Kiváló minőségű anyagok: rozsdamentes acél és ellenálló műanyag


Felhasználási tippek:


Száríts gyümölcsöket téli készletekhez.
Készíts házi fűszereket és teakeverékeket.
Száríts zöldségeket levesekhez és főzelékekhez.
Készíts ízletes aszalt húsokat és jerkyket.
Próbáld ki az aszalt gombákat és paradicsomokat.


Felhasználási alkalmak:


Családi kerti partik.
Baráti összejövetelek.
Egészséges nasik készítése hétköznapokra.
Téli készletek feltöltése.
Ajándék készítése szeretteidnek.


Csomag tartalma:


TESCOMA PRESIDENT aszalógép
5 szárítórács
Használati útmutató
Eredeti receptek gyümölcsök, zöldségek és húsok aszalásához


Szerezd be a TESCOMA PRESIDENT aszalógépet, és varázsold különlegessé a konyhádat ezzel a csúcskategóriás készülékkel. Élvezd a házi készítésű, egészséges aszalt finomságok minden egyes falatját, és hozd el a varázslatot a mindennapjaidba!





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TESCOMA PRESIDENT aszalógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: