Betöltés...

TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütő

Ár: 28.689 Ft

A TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütő az a konyhai eszköz, amire mindig is vágytál. Ez a multifunkciós készülék nemcsak a mindennapi ételeidet teszi izgalmasabbá, de a reggeleket is varázslatossá varázsolja. Ha szereted a ropogós toastokat, az édes gofrikat vagy a laktató paniniket, akkor ez a szendvicssütő tökéletes társad lesz a konyhában.

A TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütő három különböző sütőlappal érkezik, amelyek könnyedén cserélhetők egy gomb megnyomásával. Így pillanatok alatt készíthetsz toastot reggelire, gofrit desszertnek, vagy paninit ebédre. A tapadásmentes felületeknek köszönhetően az ételek nem tapadnak le, és a tisztítás is gyerekjáték. A sütőlapokat egyszerűen elmoshatod vízsugár alatt, így több időd marad arra, hogy élvezd a finom ételeket.

A TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütő nemcsak praktikus, hanem elegáns is. A rozsdamentes acél és a minőségi fémek kombinációja tartóssá és ellenállóvá teszi ezt a készüléket, amely bármilyen konyhában megállja a helyét. A helytakarékos kialakításnak köszönhetően függőlegesen tárolhatod, így mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.

Ez a szendvicssütő nemcsak a mindennapi használat során bizonyítja hasznosságát, hanem különleges alkalmakra is tökéletes választás. Legyen szó családi reggeliről, baráti összejövetelről vagy egy egyszerű hétköznapi étkezésről, a TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütő mindig lenyűgöző eredményt nyújt. A készülékhez mellékelt receptek segítségével pedig könnyedén készíthetsz olyan finomságokat, mint a sonkás-sajtos szendvics, a gofri vagy a sonkás panini mozzarellával, paradicsommal és bazsalikommal.

A TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütő használata egyszerű és kényelmes. A sütőlapok könnyedén cserélhetők, a tisztítás pedig gyors és hatékony. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően az ételek mindig tökéletesen sikerülnek, és nem tapadnak le. Az erős és tartós kialakítás biztosítja, hogy a szendvicssütő hosszú éveken át megbízható társad lesz a konyhában.

Ha szeretnél egy olyan szendvicssütőt, amely minden igényedet kielégíti, és mindig tökéletes eredményt nyújt, akkor a TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütő a legjobb választás. Ez a készülék nemcsak a mindennapi ételeidet teszi izgalmasabbá, hanem valódi örömet is hoz az életedbe. Engedd, hogy a TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütő átalakítsa a reggeleidet, és fedezd fel a grillezés új dimenzióit ezzel a csodálatos készülékkel.

A TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütő nemcsak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem egy olyan társ, amely segít megvalósítani az álmaidat. Légy merész, és próbáld ki a különböző sütőlapokat, hogy felfedezd az új ízeket és ételeket. Ez a készülék nemcsak praktikus és könnyen használható, hanem valódi élményt nyújt a főzés során.

Miért pont ez a termék?


Kétoldali és "barbecue" stílusú grillezés.
Kivehető, tapadásmentes sütőlapok a könnyű tisztításért.
Beépített időmérő a precíz eredményekért.
Állítható hőmérséklet a tökéletes grillezéshez.
Robusztus, tartós kialakítás.


Felhasználási tippek:


Készíts tökéletes melegszendvicseket reggelire.
Grillezz steakeket éttermi minőségben.
Süss halat anélkül, hogy a bőr odatapadna.
Piríts zöldségeket a tökéletes textúráért.
Használd a barbecue módot családi grillezésekhez.


Felhasználási alkalmak:


Családi vacsorák.
Baráti összejövetelek.
Ünnepi alkalmak.
Hétköznapi gyors ételek.
Kerti partik.


Csomag tartalma:


TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütő.
Kivehető sütőlapok.
Használati útmutató.


Vegyél egy TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütőt, és tedd emlékezetessé a következő reggeledet ezzel a multifunkciós készülékkel. Élvezd a ropogós toastokat, az édes gofrikat és a laktató paniniket könnyedén, otthonod kényelmében!
 





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TESCOMA PRESIDENT 3 in 1 Szendvicssütő" című hirdetést látja. (fent)