Betöltés...

Párásító távirányítóval

Ár: 5.890 Ft


PÁRASÍTÓ 4 az 1-ben - ez egy rendkívüli eszköz, amely egyesíti: lámpa – lágy vagy színes fénnyel világítja meg a helyiséget; ionizátor - negatív ionok termelésével csökkentheti a káros ionokat (pozitív ionok) - minden szennyezés a földre esik, ahelyett, hogy a tüdőnket elérné; a levegő könnyűvé és frissé válik, és ennek eredményeként közérzetünk azonnal javulhat; diffúzor - néhány csepp olaj vízbe öntése után a párásító lazító tulajdonságú aromákat is kibocsát; és párásító – hidratálja a levegőt, a felbukkanó pára pedig segít ellazulni, és minimalizálja a napközben felgyülemlett stresszt.     



LAMPA –  a párásító tökéletesen működik lámpaként. A mellékelt távirányítónak köszönhetően változtatható a készülék fényszíne (akár 8 szín is elérhető!). Ennek köszönhetően egyedi hangulatot teremthet a lakásában. Mindegyik színmódnak van erősebb és finomabb változata. Egyedi dekoráció lesz a nappaliban és a hálószobában egyaránt. Ajándéknak tökéletes.   



FUNKCIONÁLIS -  a készülék számos érdekes funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát és sokkal praktikusabbá teszik. Időzítővel (2H és 4H) és 4 üzemmóddal rendelkezik: nagy és kis köd, valamint folyamatos és megszakított vízgőzáram. Ez lehetővé teszi, hogy a párásító működését saját igényei szerint állítsa be. 



CSENDES MŰKÖDÉS - a légnedvesítő a lehető legalacsonyabb zajt generálja, így nem zavarja a háztartás tagjait. Nem zavarja napi tevékenységeit vagy munkáját. Probléma nélkül tud egész éjszaka sétálni, és ez nem zavarja az alvást, éppen ellenkezőleg - javítja a minőségét, és kipihentebb lesz. A felbukkanó köd segít ellazulni, és minimalizálja a napközben felgyülemlett stresszt.  


TULAJDONSÁGOK:



szín: fehér és barna
domináns anyag: PP; egyéb: ABS + szilikon; PET pilóta
ionizáló: igen
párásító: igen
aromadiffúzor: igen
időzítő: igen
éjszakai lámpa: igen
világítás színe: zöld, fehér, kék, narancs, lila, piros, rózsaszín (mindegyik világosabb és sötétebb)
LED mennyiség: 4
szilikon lábak: igen
Teljesítmény: 12W
Feszültség: 100-240V
űrtartalom: 300 ml
olajat tartalmaz: igen
távirányító: igen
méretei: 13,2 x 10 cm
súlya: 0,39 kg
súlya csomagban: 0,45 kg


CSAOMAG TARTALMA:



párásító
olaj
távirányító
tápegység kábellel




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Párásító távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)