Betöltés...

TESCOMA PRESIDENT Konyhai robotgép

Ár: 272.939 Ft

A TESCOMA PRESIDENT konyhai robotgép a konyhád legmegbízhatóbb partnere lesz. Ez a lenyűgöző konyhai eszköz nem csak praktikus és sokoldalú, hanem kifejezetten elegáns megjelenésével is kiemelkedik a konyhai gépek sorából. A TESCOMA PRESIDENT konyhai robotgép minden olyan funkcióval rendelkezik, amire szükséged lehet egy modern konyhában, így nem csoda, hogy ez az egyik legkeresettebb termék a piacon.


Kiváló minőség és tartósság

A rozsdamentes acél edény nagy kapacitással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű ételt készíts egyszerre. A habverő, keverőlapát és dagasztóhorog tökéletesen alkalmasak bármilyen tészta, krém vagy hab elkészítésére. A fém húsdaráló különféle fejekkel érkezik, így könnyedén elkészítheted a kolbászt, töltött hústekercseket vagy akár különleges édességeket is.


Sokrétű felhasználás

A dob reszelő négy rozsdamentes acél pengével rendelkezik, amelyekkel a zöldségek és a zsemlemorzsa reszelése gyerekjáték lesz. A nagy teljesítményű konyhai mixer vastagfalú üvegedénnyel garantálja a biztonságos és hatékony mixelést. A TESCOMA PRESIDENT konyhai robotgép hat üzemeltetési sebességgel és pulzáló meghajtás funkcióval rendelkezik, így mindig pontosan az igényeidnek megfelelően dolgozhatsz vele.


Egyszerű használat és karbantartás

A TESCOMA PRESIDENT konyhai robotgép egyszerűen kezelhető, így még a kezdők is könnyedén használhatják. A tartozékok könnyen cserélhetőek és tisztíthatóak, ami nagyban megkönnyíti a karbantartást. A stabil munkafelülethez történő rögzítés biztosítja, hogy a gép használat közben ne mozduljon el, így még biztonságosabbá téve a használatát.


Három év garancia

A TESCOMA PRESIDENT konyhai robotgép három év garanciával érkezik, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon is számíthatsz rá. Ez a konyhai robotgép nem csak egy egyszerű eszköz, hanem egy valódi befektetés a konyhád jövőjébe. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy olyan terméket szerezzen be, ami valóban megkönnyíti és élvezetessé teszi a főzést és sütést.


Miért pont ez a termék?


Kiváló minőségű anyagokból készült
Sokoldalú felhasználási lehetőségek
Könnyen kezelhető és tisztítható
Erős és megbízható motor
Három év garancia


Felhasználási tippek


Készítsd el kedvenc tésztáidat a dagasztóhorog segítségével
Mixelj ízletes smoothie-kat és leveseket a konyhai mixerrel
Reszelj zöldségeket és sajtokat gyorsan a dob reszelővel
Darálj friss húst saját kolbászokhoz és hústekercsekhez
Készíts házi süteményeket és desszerteket a habverővel és keverőlapáttal


Felhasználási alkalmak


Családi vacsorák és ünnepi összejövetelek
Baráti összejövetelek és partikon
Születésnapi és különleges alkalmakra készülő ételek
Hétköznapi főzés és sütés, hogy időt spórolj
Gasztroklubok és főzőiskolák számára


Csomag Tartalma


Rozsdamentes acél edény
Habverő
Keverőlapát
Dagasztóhorog
Fém húsdaráló különféle fejekkel
Dob reszelő négy pengével
Nagy teljesítményű konyhai mixer üvegedénnyel


Vásárold meg most a TESCOMA PRESIDENT konyhai robotgépet, és tedd felejthetetlenné a főzést és sütést! Ezzel a sokoldalú és megbízható konyhai segédeszközzel minden étkezés élmény lesz, legyen szó hétköznapokról vagy különleges alkalmakról. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy valódi csodát vigyél a konyhádba!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TESCOMA PRESIDENT Konyhai robotgép" című hirdetést látja. (fent)