Betöltés...

Rosmarino olajmentes forró levegős sütő - 3,5 l FRYER-ZE

Ár: 30.990 Ft

Rosmarino olajmentes forró levegős sütő - 3,5 l FRYER-ZE
 
LED kijelző egyszerű hőmérsékletszabályozással: 9 különböző program a krumpli, sertés, halrudak, csemege, steak, garnélarák, csirke, kolbász vagy akár kis pizzák tökéletes főzéséhez és sütéséhez! Könnyen állítható hőmérséklet és főzési idő. Továbbfejlesztett tapadásmentes főzőkosár: A 3500 ml-es kosár nem hagyja, hogy családja éhezzen! A főzés közben is teljesen hidegen maradó kosárfogantyúnak köszönhetően a sütő használata még egyszerűbb, az asztalhoz szállítás pedig biztonságos lesz. 1500 W teljesítményével ez a forró levegős sütő a legnehezebb főzéssel is megbirkózik! Könnyedén választhat a különféle beállítások közül hús, halrudak, harapnivalók vagy kolbász tésztában való sütéséhez. A ropogós desszertek is gyakrabban szerepelnek majd a családi menüben. Szórakoztató eszköz a sütéshez gyerekekkel is, akik imádni fogják a finomságok ropogósságát. A légsütő a kedvenc desszertjeit is ropogósra süti: muffinokat, süteményeket és pitéket. Hogyan lehet ropogós desszerteket és húsokat készíteni extra vaj vagy olaj nélkül? Egyszerűen válassza ki a hőmérsékletet 80-200°C között és a desszertek beállítását. A légsütő elegáns és modern kialakítása konyhája büszkesége lesz. A forró levegős sütő nemcsak stílusos, hanem praktikus is a könnyű tisztításnak köszönhetően.A praktikus kivehető kosár megkönnyíti a sütő tisztítását, mivel mosogatógépben is mosható. Az ételek kevesebb zsírral és kalóriával készülnek, mivel többé nem kell olajat használnia. Ropogósabb a krumplid! Az olajsütő forró olaj helyett forró levegőt használ. Élvezze a kevesebb kalóriatartalmú ételt: akár 85%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint egy hagyományos sütőben. 9 különböző program és egy LED képernyő az ínyenc ételek kiválasztásához! Könnyen állítható hőmérséklet és főzési idő. Családi ebédek gyors és egyszerű elkészítése. Ebéd alig fél óra alatt egy gombnyomással. Nagy, 3,5 literes kosár az egész családnak (max. 4 fő). Nem fröccsen az olaj a pultra. Könnyebben tisztítható konyhai eszközök. Műszaki adatok:

Anyag: ABS műanyag, PP műanyag, rozsdamentes acél, vas
Motor teljesítmény: 1500 W
Feszültség: 220-240 V
Forró levegő fűtéstechnika
Hőmérséklet szabályozás: igen, 80°C-tól 200°C-ig
Hőmérséklet-szabályozás jelzőfénye
LED kijelző
Időzítő
Tartály űrtartalma: 3500 ml
Mosogatógépben mosható: igen, tepsi és kosár
Csatlakozókábel hossza: 96 cm
Mérete: 30 x 32,5 cm

Karbantartás Nedves ruhával tisztítsa meg a készülék külső felületét, majd törölje le száraz ruhával. Ne merítse a készüléket vízbe vagy más folyadékba. A sütőkosár és a tepsi mosogatógépben mosható.
 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.07.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Rosmarino olajmentes forró levegős sütő - 3,5 l FRYER-ZE" című hirdetést látja. (fent)