Betöltés...

Electrolux Pure F9 Akkumulátoros porszívó, 36V, 3in1 kefe dönthető cső

Ár: 89.990 Ft

Electrolux Pure F9 Akkumulátoros porszívó, 36V, 3in1 kefe, dönthető cső, matrac kefe, finom porkefeNapjaink életstílusához tervezve. Elszigeteli a felszívott port és 5 lépcsőben megtisztítja a kifúvott levegőt a prémium minőségű porszűrő-rendszer segítségével, jelentősen hozzájárulva otthona levegőjének higiéniájához és tisztaságához. Hagyományos porszívók teljesítményévelVezeték nélküli porszívó, mely egyetlen feltöltéssel és a hagyományos készülékek teljesítményével ragyogóan tisztává varázsolja otthonát. Egyetlen feltöltéssel akár 80 m2 padlófelületet is megtisztít, teljesítve a vezetékes porszívók szőnyegtakarításának környezetvédelmi feltételeire vonatkozó 666/2013/EU rendeletet.
Páratlan sokoldalúságAz egyedülálló, csúsztatható főegységgel olyan sokoldalú eszköz lesz a kezében, mellyel otthona minden zugát megtisztíthatja ? a bútorok alatti területtől a mennyezet legtávolabbi sarkáig. A Pure F9 otthonának minden felületéhez és bútorához hozzáigazítható, amit a beépített, kihúzható cső és a 3 az 1-ben okos eszköz tesz lehetővé.
Ergonomikus kivitelBárki is használja a porszívót, a Pure F9 teleszkópcsöve az aktuális testmagassághoz kényelmesen beállítható. A tökéletesen sikló főegységnek és az alacsony súlypontnak köszönhetően a Pure F9 könnyű és egyszerűen irányítható, maximálisan kiegyensúlyozott modell.
Allergy készletA mosható Allergy Plus szűrő és az 5 lépcsős örvénytechnológia tökéletesen elszigeteli a port és az állatszőrt, míg a kifújt levegőből a mikro-porrészecskék több mint 98,6%-át eltávolítja. Távolítsa el a port és a mikroszennyeződéseket a bútorokról, matracokról és lépcsőkről az Allergy Pro szívófej használatával. A bársonypárnával ellátott, kényes felületekhez tervezett szívófej a felület károsítása nélkül eltávolítja az apró részecskéket az érzékeny felületekről. Átlagos szűrési hatékonyság 0,3-2,5 ?m részecskeméretre vonatkoztatva, az IEC 60312- 1 mérési módszer alapján.
Automata funkcióIntelligens teljesítmény és hatékonyság. A Pure F9 Auto Function üzemmódjában a korszerű elektronika a tisztítandó felület típusának függvényében automatikusan szabályozza a légáramlást és a szívóerőt az optimalizált porfelszedés érdekében. Jellemzők:
Töltésjelző lámpa: Egy kék fény jelzi, hogy mikor van szükség a porszívó feltöltésére.Kivehető kefe: Egy egyszerű gombnyomással kivehető a szívófejből, így könnyen tisztítható.DustSpotter LED-fények: A szívófejen elhelyezett DustSpotter LED-fénnyel minden apró morzsát felfedezhet.Ciklon rendszerű szűrőtechnológia : Az Ergorapido teljesítményét tovább fokozza az erőteljes motorventilátor és az 50%-kal nagyobb, kettős működésű hajtogatott szűrő.Li-Ion akkumulátor - hosszú élettartam és magasabb tisztítási teljesítményt nyújt: Li-Ion akkumulátor - hosszú élettartam és magasabb tisztítási teljesítményt nyújtLítium akkumulátor: Az erős lítium akkumulátorral hosszú ideig hatékonyan működik a porszívó.Megáll a lábán: Csörög a telefon vagy csak szünetet tart? Csak állítsa le a porszívót, bárhol, bármikor.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.07.23
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Electrolux Pure F9 Akkumulátoros porszívó, 36V, 3in1 kefe dönthető cső" című hirdetést látja. (fent)