Betöltés...

Akkumulátoros kézi porszívó, 3 fejjel, 120 W, JB-168

Ár: 7.490 Ft

Akkumulátoros kézi porszívó, 3 fejjel, 120 W, JB-168Akkumulátoros kézi porszívó, 3 fejjel, 120W, JB-168 ? Könnyű és hatékony takarítás mindenhol!
Felejtsd el a vezetékek okozta bosszúságot és a nehézkes porszívózást! Ez a kompakt, újratölthető kézi porszívó a tökéletes megoldás a gyors és egyszerű takarításhoz otthonodban vagy akár az autódban.
Erőteljes szívóerő: A 120 W-os teljesítménynek köszönhetően könnyedén elbánik a porral, morzsákkal és egyéb szennyeződésekkel.Vezeték nélküli: Az akkumulátoros működésnek köszönhetően szabadon mozoghatsz vele, nincsenek útban lévő kábelek.Sokoldalú: A 3 különböző fejjel (kefe, rugalmas tömlő, szórófej) könnyedén elérheted a nehezen hozzáférhető helyeket is.Könnyű és kompakt: A kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően kényelmesen használhatod és tárolhatod.Mosható szűrő: A mosható szűrőnek köszönhetően a porszívó mindig optimális teljesítményt nyújt, és nem kell költened csereszűrőkre.Tökéletes választás a mindennapi takarításhoz!
Akár a konyhában, a nappaliban vagy az autóban szeretnél gyorsan rendet tenni, ez a kézi porszívó mindig kéznél lesz és megbízható segítséget nyújt.
A csomag tartalma:

Újratölthető kézi porszívó
USB töltőkábel
2 fej (kefe, rugalmas tömlő)
Szórófej
2 cső


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.07.21
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Akkumulátoros kézi porszívó, 3 fejjel, 120 W, JB-168" című hirdetést látja. (fent)