Betöltés...

Midea COMFEE Hot Air Stop 400 univerzális ablaktömítés, 400 cm (4 méteres) ablaktakaró mobilklímához, (klíma kivezető szett)

Ár: 10.990 Ft

Ez a mobil légkondicionálókhoz való Comfee ablaktömítés nagyszerű megoldást kínál, ha nem akar lyukat fúrni a légkondicionáló kivezető csövének, de mégis szeretne az ablakon át megszabadulni a forró levegőtől. Egy mobil légkondicionáló hűtési teljesítményének optimalizálásához fontos, hogy a hőt kívül tartsuk. Az ajtókat és ablakokat a lehető legjobban be kell zárni. - Ablaktakaró mobil klímákhoz - Minden szabványos méretű ablakhoz - Könnyű összeszerelés - Vízlepergető - Cipzárral és tépőzárral - Távol tartja a szúnyogokat és más rovarokat - Termék hossza: 400 cm Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap A fehér színű, műanyagból készült ablaktakaró megakadályozza, hogy a légkondicionáló által kivezetett hő visszaáramoljon a hűtött légtérbe. Az ablak becsukható anélkül, hogy a mobil klíma kivezetőjét le kellene szerelni. Felszerelése egyszerű és gyors, cipzár és öntapadós tépőzár segítségével lehet az ablakhoz és az ablakkerethez rögzíteni. Az alul vagy felül is kivezethető cső helye és mérete a tépőzár segítségével állítható. Minden szabványos méretű ablakhoz alkalmas (max. keretkerület: 400 cm). Tisztítása egyszerű, 40 °C-on mosható. Ez a mobil légkondicionálókhoz való Comfee ablaktömítés nagyszerű megoldást kínál, ha nem akar lyukat fúrni a légkondicionáló kivezető csövének, de mégis szeretne az ablakon át megszabadulni a forró levegőtől. Egy mobil légkondicionáló hűtési teljesítményének optimalizálásához fontos, hogy a hőt kívül tartsuk. Az ajtókat és ablakokat a lehető legjobban be kell zárni. A termék alkalmas minden általánosan használt, maximum 400 cm kerületű ablaktípushoz és -mérethez. Bukó/nyíló, illetve balra vagy jobbra nyitható ablakokhoz egyaránt használható. A tömítés könnyen felszerelhető, és nincs szükség szerszámokra. Csak ragassza az öntapadó tépőzáras szalagot az ablakkeretre és magára az ablakra, csatlakoztassa a tömítést, és akassza az elvezető csövet a szalagok közé. Az ablaktömítés használatának további előnye, hogy a rovarok nem tudnak bejutni a belső térbe. Termékjellemzők: - 400 cm hosszúságával a legtöbb gyakori ablaktípushoz használható - Poliészter anyaga erős és tartós - Szerszámok nélkül, könnyen felszerelhető - Tartsa kint a rovarokat - az ablaktömítés használata megakadályozza, hogy a rovarok a nyitott ablakon keresztül berepüljenek - Szín: fehér - Anyag: poliészter

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páraelszívók
 
Feladás dátuma: 2024.07.15
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Midea COMFEE Hot Air Stop 400 univerzális ablaktömítés, 400 cm (4 méteres) ablaktakaró mobilklímához, (klíma kivezető szett)" című hirdetést látja. (fent)