Betöltés...

LCD-, LED-tv falra rögzíthető, kihajtható, forgatható tartókonzol, 14-55" mérethez, 22 kg teherbírással

Ár: 3.990 Ft

LCD-, LED-tv falra rögzíthető, kihajtható, forgatható tartókonzol, 14-55" mérethez, 22 kg teherbírással 



A tv falra rögzítése minden olyan helyen szükséges lehet, ahol a készüléket a helyszűke vagy biztonsági okok (kisgyermekek, macskák) miatt nem tudja a szekrényre helyezni. Egy állítható tartókonzol az olyan modern belső terekben is jó megoldás, ahol a tv-állvány egyszerűen nem fér el, de a konyhában is remek alternatíva lehet.


A konzol lapos kialakítása lehetővé teszi, hogy a készülék a faltól minimális távolságra is elhelyezhető legyen. A hosszú karnak köszönhetően, a faltól való távolság 40-385 mm tartományban állítható be, az Ön preferenciáinak és a térbeli lehetőségeknek megfelelően.


A rögzítőeszköz lehetővé teszi a vevőképernyő szögének beállítását +15° és -15° között, így könnyen elforgathatja, hogy magasra vagy alacsonyra akasztva is tökéletesen látható legyen.


Lehetőség van a készülék vízszintes helyzetének korrigálására is. A TV jobbra/balra 180°-ban elforgatható, így könnyedén beállíthatja a pozícióját, hogy onnan is jól látható legyen, ahol éppen van.


A tartókonzol univerzális, alkalmas LCD-, LED-, plazma-tévék, valamint számítógép-monitorok rögzítésére is. A konzol a 14 - 55" méret közötti készülékekhez és legfeljebb 22 kg-os maximális terheléshez illeszkedik. Megfelelő felszerelés esetén tökéletesen a falon tartja a TV-t, ami garantálja a biztonságot és az évekig tartó használatot.


Tulajdonságok: 




Univerzális tartókonzol
LCD-, LED-, plazma-tévékhez
PC monitorokhoz
Masszív, biztonságos szerkezet
Szín: fekete
Horizontális beállítás: 180°
Dőlésbeállítás: +15°-tól -15°-ig
Távolság a faltól: 40-385 mm
Kompatibilis mérettartomány: 14-55"
Maximális terhelés: 22 kg
Méret: 39×22,5×22,5 cm
Súly: 1,2 kg


A csomag tartalma:



1 db tartókonzol
1 db rögzítőszett




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "LCD-, LED-tv falra rögzíthető, kihajtható, forgatható tartókonzol, 14-55" mérethez, 22 kg teherbírással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP