Betöltés...

Levoit Dual200S Smart Ultraszonikus Hidegpárásító 3L (Fehér) LUH-D301S-WEU

Ár: 39.990 Ft





















Lehetséges az egészséges levegő beltéren is? Igen! Mutatjuk hogyan...

Időnk legnagyobb részét otthonunkban vagy a munkahelyünkön töltjük, így különösen fontos, hogy figyeljünk a bennünket körülvevő levegő minőségére. A WHO ajánlása szerint a lakóhelyiségek optimális hőmérséklete 20-22 °C és az emberek számára ideális relatív páratartalom egy ilyen hőmérsékletű helyiségben 40-60% között van. A LEVOIT Dual200S Smart Ultraszonikus hidegpárásító ennek az optimális páratartalomnak a fenntartásában segít, hisz nedvességet bocsát ki a helyiségbe, ezzel ideális szintre növelve a páratartalmat.



 


 








2 év garancia




Szállítási idő: 1-2 munkanap









A Levoit Dual200S Smart Ultraszonikus hidegpárásító előnyei







Smart funkció:
A LEVOIT párásító lehetővé teszi, hogy az ingyenes VeSync applikáció segítségével akár távolról, például az irodánkból is állíthassunk otthonunk ideális páratartalmán.




Könnyű utántöltés:
A készülék maximális párásítási teljesítménye 3 liter víz, ami azt jelenti, hogy ennyi jut a helyiség levegőjébe pára formájában egy nap alatt. Köszönhetően a széles felső nyílásnak, az utántöltés és a tisztítás is gyerekjáték.  






Automata beállítás:
A Dual200s párásító hygrosztáttal van felszerelve, ami egy speciális páratartalom mérő, melynek segítségével a párásító használata sokkal egyszerűbbé válik. Ebben az esetben a készülék helyettünk is „figyel” és automatikusan bekapcsol, ha a levegő páratartalma a kívánt alá esik.




Megbízható társ a legkisebbeknek: 
Babák mellé is tökéletes, mert be tudjuk állítani a készüléket úgy, hogy ne lépjen fel zavaró fény a működés közben, így biztosak lehetünk abban, hogy nem zavarja meg a kicsik álmát. Mivel a készülék BPA-mentes, biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legegészségesebb környezetet teremtjük meg a babaszobában is. A továbbfejlesztett NoiseDefender funkció pedig a szinte hangtalan működés elérésében segít. Mindannyiunk egészsége érdekében és a párásító minél hosszabb élettartama végett desztillált vagy tisztított vizet használjunk. 




Felhasználóbarát működés:
Nem kell azon izgulni, hogy bekapcsolva marad-e, vagy hogy kifogy-e a víz belőle. Akár el is aludhatunk, mert a párásító minden gond nélkül dolgozik a háttérben és ha kifogy a víz belőle, akkor automatikusan leáll.




Testreszabás:
Különféle beállítások közül választhatunk. A készüléken egyszerűen rögzíthetjük a számunkra legideálisabb páraszintet, bekapcsolhatjuk pihenő módra egy gombnyomással vagy beállíthatjuk úgy, hogy a növényeknek a legmagasabb szintű támogatást nyújtsa az ideális páratartalom elérésében.













Tökéletes hidegpárásító az egész család számára

SMART FUNKCIÓ: Élvezd ki a technológia minden vívmányát és biztosítsd akár távolról is otthonod egészséges és tökéletes páratartalmú levegőjét. A smart funkció megkönnyíti az életed, hisz az applikációra pillantva rögtön tudod, hogy milyen otthonod páratartalma és ha az nem ideális, akkor képes vagy ezen változtatni egy gombnyomással.  


KÖNNYŰ UTÁNTÖLTÉS: A széles felső nyílásnak köszönhetően nem kell azon izgulnod, hogy félrefolyik a víz az esetleges utántöltésnél vagy azon, hogy lesznek olyan rések, melyek nehezen tisztíthatóak. Mivel könnyen nyitható a teteje és így egyszerűen tisztítható, ezért biztos lehetsz abban, hogy a készülék rendeltetésszerű használat mellett még sokáig biztosítja otthonod egészséges levegőjét.


AUTOMATA BEÁLLÍTÁS: Mivel a párásító rendelkezik hygrosztáttal, ezért például olyan eset nem történhet meg, hogy elfelejtjük kikapcsolni a berendezést, a helyiség túlpárásodik és 70%-os lesz a páratartalom. Azért is fontos, hogy ezeket a helyzeteket elkerüljük, mert a túl párás levegő gyakran a baktériumok elszaporodásához és a penész lerakódásához vezet.


















A legkisebbek mellett is nyugodtan használhatjuk a LEVOIT Dual200S Smart Ultraszonikus hidegpárásítót, mert biztosak lehetünk abban, hogy semmilyen káros anyag nem kerül a levegőbe a használat során, valamint működés közben is teljesen biztonságos kisbabánk számára.


MEGBÍZHATÓ TÁRS A LEGKISEBBEKNEK: Amennyiben a gyerekszoba levegője túl száraz, kisbabánk nyugtalanul fog aludni, álmatlan éjszakákat okozva az egész családnak. A LEVOIT Dual200S Smart Ultraszonikus hidegpárásító segítségével viszont biztosíthatjuk a babaszoba megfelelő párás környezetét, így kisbabánk légzése könnyedebb lesz, éjszakánk pedig nyugodtabb. 


FELHASZNÁLÓBARÁT MŰKÖDÉS: Szinte meg is feledkezhetünk a működéséről, mert mind a túl alacsony, mind a túl magas páratartalmat elkerülve magától kikapcsol, majd újra bekapcsol, ha szükségesnek érzékeli. 


TESTRESZABÁS: Az egész család, sőt még az otthonunkban élő más élőlények, növények és bútorok is hálásak lesznek azért, hogy az ideális páratartalom 0-24 órában biztosítva van számukra, hisz az alacsony páratartalomnak sok negatív következménye lehet. A legfontosabb egészségünk romlása, de fa bútorainknak is árthat és kedvenc növényeinknek sem mindegy, hogy milyen levegő veszi őket körbe. Fontos tehát a megfelelő páratartalmon tartani otthonunkat. 










GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK




1. HOGYAN MŰKÖDIK A PÁRÁSÍTÓ?



A hideg párásítók porlasztják a vízcseppeket, és így fújják ki a szoba levegőjénél 2-3 Celsius fokkal hűvösebb párát.






2. Milyen az ideális beltéri páratartalom?




A WHO ajánlása szerint a lakóhelyiségek optimális hőmérséklete 20-22 °C és az emberek számára ideális relatív páratartalom egy 20-22°C hőmérsékletű helyiségben 40-60% között van.






3. Mi alapján érdemes párásítót választani?




Vegyük figyelembe, hogy mekkora helyiséget szeretnénk befedni a párásítóval és mi a célunk vele. Allergiásak vagyunk vagy szárazon köhögünk? Esetleg horkolunk? Vagy a növényeinket szeretnénk minél jobb feltételek között tudni? Utána nézzük meg a praktikus részeket is, mint például azt, hogy a párásítót könnyű-e tisztítani, valamint hogy rendelkezik-e automata kikapcsoló lehetőséggel.






4. Milyen betegségeket tudunk megelőzni párásító használatával?




A száraz köhögéstől kezdve, a horkoláson át, a különböző allergiás megbetegedésekig rengeteg betegségre nyújthat megoldást az ideális páratartalmú beltéri levegő. Több vizsgálat is alátámasztotta, hogy a 40 százalék feletti páratartalom gyorsan deaktiválja a vírusrészecskéket, így sokkal kisebb a fertőzőképességük valószínűsége.






5. Használhatok illóolajat a párásítóban?




Lehetőleg csak 100% tisztaságú és gyermekbarát illóolajokat használjunk, melyeknek figyeljük a szavatossági idejét.






6. Miért használjunk desztillált vagy tisztított vizet?




Mert a desztillált víz használatával egyrészt a párásító berendezés hosszú távú működését biztosíthatjuk, megvédhetjük például a vízkövesedéstől, valamint a légutakat is óvhatjuk az esetleges irritáló anyagoktól. Továbbá, ha tisztított vizet használunk, akkor a párásító tartályában felejtett víz (amit akkor éppen nem használunk el) nem fog megposhadni, mivel biztos, hogy ez a víz mikroorganizmusoktól, baktériumoktól és vírusoktól mentes.




$("#questionOneBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerOne");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionTwoBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerTwo");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionThreeBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerThree");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionFourBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerFour");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionFiveBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerFive");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionSixBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerSix");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.07.11
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Levoit Dual200S Smart Ultraszonikus Hidegpárásító 3L (Fehér) LUH-D301S-WEU" című hirdetést látja. (fent)