Betöltés...

Innovagoods Fryinn Lite 2000 fehér air fryer, forró levegős sütő

Ár: 24.859 Ft

Az Innovagoods Fryinn Lite 2000 fehér air fryer, forró levegős sütő egy igazi csodafegyver a konyhádban. Ha szeretnél egészségesebben étkezni, de nem szeretnél lemondani a ropogós, ízletes falatokról, akkor ez a készülék neked való. Az Innovagoods Fryinn Lite 2000 fehér air fryer segítségével minimális olajhasználattal készítheted el kedvenc ételeidet, így csökkentheted a zsírbevitelt anélkül, hogy az ízeken spórolnál.

Az Innovagoods Fryinn Lite 2000 air fryer különlegessége a forró levegős sütési technológia. Ez a modern megoldás lehetővé teszi, hogy az ételek kívül ropogósak, belül pedig omlósak maradjanak. A forró levegő egyenletesen áramlik körbe a sütőtérben, így minden falat tökéletesen sül meg. A két literes kapacitás elegendő kisebb háztartások vagy egyéni étkezések számára, de egy gyors ebéd vagy vacsora készítése sem jelent problémát ezzel a készülékkel.

Az Innovagoods Fryinn Lite 2000 fehér air fryer használata rendkívül egyszerű. Csak helyezd be az ételt a kosárba, állítsd be a kívánt hőmérsékletet és sütési időt, majd indítsd el a sütési folyamatot. A beépített időzítő segít abban, hogy mindig pontosan tudd, mikor lesz kész az étel, a hőmérsékletszabályozó pedig lehetővé teszi, hogy az étel típusának és a személyes preferenciáidnak megfelelően állítsd be a hőfokot. Ezáltal minden alkalommal tökéletes eredményt érhetsz el.

Az Innovagoods Fryinn Lite 2000 air fryer nem csak a funkcionalitásával, hanem a designjával is lenyűgöz. A letisztult, modern fehér szín minden konyhába illik. A készülék kompakt mérete miatt pedig még a kisebb konyhákban sem foglal sok helyet. A kivehető kosár könnyen mosható, így a tisztítás is egyszerű és gyors. Az air fryer kábelhossza 105 cm, teljesítménye pedig 1200 W, így bármilyen konyhai környezetben kényelmesen használható.

Az Innovagoods Fryinn Lite 2000 fehér air fryer nem csak az egészséges táplálkozásban segít, hanem abban is, hogy gyorsabban és kényelmesebben készíthess el finom ételeket. A készülék dobozában egy receptes könyvet is találsz, amely inspirációt nyújt az egészséges és ízletes fogások elkészítéséhez. Emellett a használati útmutató több nyelven elérhető, így biztos lehetsz benne, hogy minden információ rendelkezésedre áll a maximális kihasználhatóság érdekében.

A Fryinn Lite 2000 air fryer tehát tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnének egészségesebben táplálkozni, anélkül, hogy lemondanának a finom, ropogós ételekről. Vedd meg most, és élvezd az Innovagoods Fryinn Lite 2000 fehér air fryer nyújtotta előnyöket!

Miért pont ez a termék?


Légáramlásos sütési technológia a tökéletes ropogós ételekért
2 literes kapacitás, ideális kisebb háztartásoknak
Kompakt és modern design, bármilyen konyhába illik
Könnyen kezelhető beépített időzítő és hőmérsékletszabályozó
Egyszerű tisztítás a kivehető, mosható kosárnak köszönhetően


Felhasználási tippek:


Készítsd el a kedvenc sült krumplid olaj nélkül
Melegítsd újra a maradékokat anélkül, hogy azok elveszítenék a ropogósságukat
Süss egészséges zöldségeket pillanatok alatt
Próbáld ki a házi készítésű csirke nuggets-eket
Készítsd el a desszerted, mint például sült alma vagy ropogós fahéjas ételek


Felhasználási alkalmak:


Gyors vacsorakészítés egy hosszú nap után
Egészséges snackek készítése gyerekeknek
Baráti összejövetelekre ropogós harapnivalók
Ünnepi étkezések előkészítése
Edzés után gyors és tápláló ételek


Csomag tartalma:


1 db Innovagoods Fryinn Lite 2000 fehér air fryer, forró levegős sütő
1 db 24 nyelvű használati útmutató
1 db receptes kiskönyv


Vásárolj egy Innovagoods Fryinn Lite 2000 fehér air fryert, és tapasztald meg, hogyan teheti egyszerűbbé és egészségesebbé az ételkészítést. Élvezd a ropogós, ízletes ételeket minden nap, minimális olajjal!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Innovagoods Fryinn Lite 2000 fehér air fryer, forró levegős sütő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: