Betöltés...

Disine Regina 6 literes fritőz 1400 W

Ár: 22.990 Ft

Disine Regina 6 literes fritőz 1400 W


Ez a 6 literes, 1400 W-os fritőz tökéletes választás otthoni és kisebb konyhai használatra.
Modern kialakításának és nagy kapacitásának köszönhetően egyszerre nagyobb mennyiségű étel elkészítésére is alkalmas, így időt takaríthat meg és kényelmesen készíthet ízletes ételeket családjának és barátainak.
Átlátszó ablak:Az átlátszó ablaknak köszönhetően bármikor ellenőrizheti az ételek állapotát anélkül, hogy kinyitná a fritőzt, így biztosítva a sütési folyamat zavartalanságát.
Nagy kapacitás: A 6 literes tartály elegendő helyet biztosít a különböző ételek, például hasábburgonya, csirkeszárny, halrudak és egyéb finomságok elkészítéséhez.
Magas teljesítmény: A 1400 W-os teljesítmény gyors és egyenletes sütést biztosít, így az ételek kívül ropogósak, belül pedig szaftosak maradnak.
Állítható hőmérséklet: A beépített hőmérséklet-szabályozóval könnyedén beállíthatja a kívánt hőfokot, amely 80°C és 200°C között állítható. Ez lehetővé teszi a különböző ételek pontos és egyenletes sütését.
Időzítő funkció: Az akár 60 perces időzítővel beállíthatja a sütési időt, így nem kell folyamatosan figyelnie az ételek elkészülését.
Kivehető kosár: Az ételek egyszerű kezelése érdekében a fritőz kivehető kosárral rendelkezik, amely megkönnyíti az ételek behelyezését és kivételét, valamint a tisztítást is.
Biztonságos használat: A készülék hőszigetelt fogantyúval és csúszásmentes lábakkal van felszerelve, amelyek biztosítják a biztonságos és stabil használatot.
Könnyű tisztítás: A fritőz tapadásmentes bevonatú belső felülete és a kivehető alkatrészek lehetővé teszik a gyors és egyszerű tisztítást.
Biztonságos használat: A power-off protection funkció automatikusan lekapcsolja a készüléket, miután eltávolította a tartályt, ezzel biztosítva a biztonságos használatot.
360°-os hőciklus: A 360°-os hőciklus technológia lehetővé teszi az egészséges, olajmentes főzést, miközben megőrzi az ételek friss ízét.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.07.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Disine Regina 6 literes fritőz 1400 W" című hirdetést látja. (fent)