Betöltés...

Elektromos aszalógép gombákhoz, zöldségekhez és gyümölcsökhöz

Ár: 13.990 Ft

Elektromos aszalógép gombákhoz, zöldségekhez és gyümölcsökhöz Az aszalógép egy nélkülözhetetlen eszköz egész évben mindazok számára, akik saját terméseiket szeretnék használni a konyhában, és időt is spórolhatnak a továbbfejlesztett szárítási eljárás alkalmazásával.
Ez a 240 W-os aszalógép hatékonyan felgyorsítja a természetes szárítási módszert, és lehetővé teszi, hogy ezt egyszerűen, könnyedén és hatékonyan végezze. Tökéletes gombákhoz az őszi gombaszedési szezonban, valamint más időszakokban zöldségekhez, gyümölcsökhöz, gyógynövényekhez vagy akár húsokhoz és halakhoz. A polcok perforált felülete növeli a szárítási folyamat hatékonyságát.
Az átlátszó kamra lehetővé teszi a szárítási szakasz folyamatos ellenőrzését. A praktikus fogantyúval ellátott fedél megkönnyíti a kinyitást, és a szárítón elhelyezett potenciométerrel a hőmérséklet 40 és 75 ° C közötti független beállítására szolgál.
A szárító vizuálisan vonzó és modern kialakítású. Fehér háza, téglalap alakú és 5 átlátszó szintje van, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű aszalni valók egyenletes elosztását. Minden tálcát külön lehet eltávolítani, ami segíti a behelyezést, a kivétel kényelmét és megkönnyíti a készülék tisztítását. Az optimális méret és az alacsony súly lehetővé teszi a szárító könnyű tárolását, hordozását vagy szállítását.Részletek

Szintek száma: 5
A polcok távolsága (hajtogatott): 1,5 cm
A polcok távolsága (kibontva): 2,7 cm
Szita magasságának beállítása: igen
Ventillátor: igen
Hőmérsékleti tartomány: 40-75°C
Be / ki kapcsoló
Feszültség: 220-240V, 50Hz
Teljesítmény: 240W
Súly: 2,2 kg
Méretek: 270 x 265 x 220 mm







Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.03
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos aszalógép gombákhoz, zöldségekhez és gyümölcsökhöz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: