Betöltés...

Sage SES878BSS The Barista Pro™ eszpresszó kávéfőző kávédarálóval

Ár: 369.990 Ft

+ AJÁNDÉK  BES 100 Knock Box

 




A Sage SES878 eszpresszógép innovatív hőmérsékletszabályozási technológiával rendelkezik, amely a teljes extrakciós folyamat alatt működik. A tökéletes eszpresszója több tényező kombinációjának eredménye - frissen őrölt kávé, megfelelően tömörített kávé, a megfelelő nyomás és utoljára, de nem utolsósorban a víz hőmérséklete. Az kivonás során bekövetkező hőmérsékleti ingadozás a hab elvesztésével jár, és a kapott kávé néhány másodperc alatt elveszíti gyönyörű színét. Az Elektronikus PID hőmérsékletszabályozó rendszer +/- 2 ° C-on rögzíti a hőmérsékletet a teljes extrakciós folyamat során, és biztosítja a folyamatos hőmérsékleti stabilitást.



A Barista Pro ™ beépített darálóval egészíti ki a Barista kávéfőzők legkelendőbb sorozatát. Fel van szerelve egy új LCD kijelzővel, amely annyira átlátható, hogy lehetővé teszi a daráló finomabb beállítását (legfeljebb 30 kávé-durvaság-szint); most azt is lehetővé teszi, hogy magasabb vízhőmérsékletet állítson be a kávé kivonására. A gép 3 másodperc alatt készen áll a használatra.


 
A termék további funkciói és tulajdonságai elősegítik a tökéletes kávé elkészítését. A RazorTM kávébeállító eszköz pontosan beállítja az őrölt kávé adagját; a nyomásvezető javasolja az kinyert kávé ideális nyomását; a Thermocoil fűtési rendszer szabályozza a víz hőmérsékletét; a száraz kávé funkció segít minimális víztartalommal eltávolítani a kávé üledékét a szűrőből.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kávéfőzők
 
Feladás dátuma: 2024.07.02
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sage SES878BSS The Barista Pro™ eszpresszó kávéfőző kávédarálóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: