Betöltés...

Clatronic gofrisütő, 2 tapadásmentes lap, jelzőlámpák, termosztát, állítható hőmérséklet, túlmelegedés elleni védelem, csúszásmentes lábak, könnyen tisztítható, rozsdamentes acél

Ár: 18.208 Ft

A Clatronic WA 3745 gofrisütő pillanatok alatt megsüti a legfinomabb gofrikat!
Robusztus kialakításával a készülék rozsdamentes acél borítással rendelkezik, így tartós, stílusos eszköz, amely jól illeszkedik bármely konyhába.
Két gofri sütési kapacitásával a gofrisütő gyors és hatékony módot kínál egy finom étel vagy snack elkészítésére. Akár az enyhén ropogós, akár a jól megpirított gofrikat szereti, a barnulási szint a kapcsolóval állítható.
A túlmelegedés elleni védelem és a két jelzőlámpa biztosítja, hogy biztonságban és irányításban legyen a teljes sütési folyamat során.
A készüléket a hőszigetelt fogantyú és a gumi lábak is kiegészítik, biztosítva a biztonságos kezelést és a stabil támogatást. Így a gofrisütő biztonságosan és kényelmesen működtethető.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Clatronic gofrisütő, 2 tapadásmentes lap, jelzőlámpák, termosztát, állítható hőmérséklet, túlmelegedés elleni védelem, csúszásmentes lábak, könnyen tisztítható, rozsdamentes acél" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: