Betöltés...

MIR418 nagy méretű szenes grill

Ár: 73.600 Ft

A MIR418 egy stílusos és kényelmes faszén grill hengeres tállal.

A nagy krómrostély emelhető ráccsal rendelkezik, hogy megkönnyítse a szén adagolását. Ezenkívül a rostély fölé egy cserélhető fedelet helyeztek. Az 5 szellőzőnyílásnak és a hőmérőnek köszönhetően a grillezési hőmérséklet teljes mértékben szabályozható.

Az oldalsó fa polcok összecsukhatók. A grill könnyen szállítható a kerekek és a nem melegedő fogantyúnak köszönhetően.

Grillező felület: 2450 cm2
Szélesség: 114 cm
Mélység: 68 cm
Magasság: 98 cm

Termékjellemzők Grill felület 2450 cm2 Szélesség 114 cm Mélység 68 cm Magasság 98 cm Nagyméretű kerti grill, számos előnnyel A nagyméretű kerti grill megnövelt grillezési felülettel rendelkezik , amely lehetővé teszi különféle ételek elkészítését egyszerre. További előny a külön ajtó a szén adagoláságoz a rács felemelése nélkül.

Családi grill - otthon A nagyméretű grill hengeres és zárható fedéllel rendelkezik. A faszéngrill fedele hőmérővel rendelkezik, és képes a levegő áramlásának beállítására, ami lehetővé teszi az ételek tökéletes elkészítését. Funkcionális előny az összecsukható fa polcok és az alsó rács, amelyek megkönnyítik a grillezést és a praktikus kiegészítők tárolását. A legjobb széngrill szállító kerekekkel A kerti grill egy szellőzőnyílással ellátott hamutartóval van felszerelve, ami könnyedén tisztítható. A nagy, zárt grill szállítása egyszer a kerekek és a hőálló fogantyú lehetővé teszi a grill egyszerű mozgatását.

A faszén kerti grill esztétikusan illeszkedik a kertjébe Gyakorlati megoldások, tökéletes kivitelezés és a különlegességekre való figyelem ötvözi ezt a modellt a piacon. Tökéletes kiegészítője a kertnek, és lehetővé teszi, hogy a nyári szezonban egy pillanatnyi pihenést élvezhessen. Szenes grill Szénnel melegíthető grill Hőmérő Szabályozható hőmérséklet 2450 cm2 A grill felülete 2450 cm2 Könnyű tisztítás A felhasznált anyagoknak köszönhetően könnyen tisztítható Termékméret a felhasznált anyagok hosszabb élettartamot tesznek lehetővé a rostély megnövekedett felülete lehetővé teszi a változatosságot és nagyobb mennyiségek elkészítését egyidejűleg a hőmérőnek és a levegő szabályozás lehetőségének köszönhetően szabályozhatja a hőmérsékletet s polcok megkönnyítik a praktikus kiegészítők tárolását a szellőzőnyílással ellátott hamutartó zavartalan tisztítást tesz lehetővé szállító kerekek és a hőálló fogantyú lehetővé teszik a könnyű szállítást

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "MIR418 nagy méretű szenes grill" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések