Betöltés...

Hamuporszívó, 2000 W, Red Technic RTESP0077

Ár: 20.149 Ft

Műszaki adatok Tápellátás: 230 V / 50 Hz Névleges teljesítmény: 1650 W Maximális teljesítmény: 2000 W Légfúvó funkció: igen Szívóteljesítmény: 16 kPa Tartály űrtartalma: 20l Tartály anyaga: kiváló minőségű fém Garantált hangteljesítményszint a Lion esetében: 84 dB (A) Tápkábel hossza: 3,5 m Szívócső hossza: 220 cm Alumínium cső hossza: 28 cm Műanyag/hosszabbító cső hossza: 38 cm A készülék nettó súlya: 3 kg
Felszerelés: PIROS TECHNIKAI Elválasztó 1x HEPA szűrő 1x horganyzott szívótömlő 2,2 m 1x kerek alumínium hegy 1x alumínium lapos hegy 3x papírzacskó porszívózáshoz 3x szűrő hőálló tasakkal 3x vákuum hosszabbító cső 1x széles hegy ecsettel Használati útmutató lengyel és angol nyelven
A kínálatunkban kínált RED TECHNIC kompakt hamuleválasztó kiegészítő anyagszűrővel rendelkezik, amellyel nemcsak a fatüzelésű kandalló hideg hamuját szívhatja fel, hanem a normál szén, szénpor vagy ökoszén kemence hamuját is.
DUAL - SZŰRŐ A RED TECHNIC szeparátor fém HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrővel rendelkezik a levegő tisztítására. Három rétegből áll, amelyeket szintetikus gyanta segítségével kapcsolnak össze. A HEPA szűrő a légszennyező anyagok 99,97%-át képes visszatartani. Ez nagyon fontos az allergiások számára, akik nem érintkezhetnek porszemcsékkel vagy mikroorganizmusokkal, valamint mindazok számára, akik szeretnék tisztán tartani a házukat. Ezenkívül a készüléket speciális textilszűrővel látták el a por és az atkák számára, így tökéletes azok számára, akik allergiában szenvednek.
A szűrő élettartamának növelése érdekében egyszerűen vegye ki a készülékből, és mossa le folyó víz alatt. Kérjük, várja meg, amíg megszárad, mielőtt újra felhasználná. A porszívó emellett ergonomikus kerekekkel is fel van szerelve.
Nagy teljesítmény és alacsony zajszint Az 1650 W névleges teljesítményének (maximum 2000 W) köszönhetően a porszívó könnyen felszívja a hamut és egyéb szennyeződéseket, ami aztán egy 20 literes tartályban landol.A nagy teljesítmény ellenére a zajszint nem magas, ezért meglehetősen csendes porszívó, és a tartály nagy kapacitásának köszönhetően nem kell túl gyakran üríteni.
A fúvó funkció - nagyon hasznos, ha például leveleket fúj a járdáról / járdáról.
Szívó funkció A kandallóleválasztó ipari porszívó funkcióval rendelkezik, így egyetlen készülékkel két célra is használható. Ez egy 3 az 1-ben eszköz. A készülék harmadik funkciója a légfúvás opció. A készlet tartalmaz egy univerzális porszívó hegyet és egy háromrészes csövet.
Kényelmes tömlőzár Az AIR LOCK rendszer lehetővé teszi a szívótömlő-adapter könnyű rögzítését a megfelelő nyílásba.
Nagy tartály A 20 l-es hőálló rozsdamentes acél tartály lehetővé teszi, hogy a hamu gyakori ürítése nélkül dolgozzon. A nagy tartálykapacitásnak köszönhetően könnyedén használhatjuk a készüléket ipari porszívóként.
Speciális sugárhajtású A sugár a hamut a tartály oldalára irányítja, ami jelentősen kiküszöböli a szűrő túlzott eltömődését.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hamuporszívó, 2000 W, Red Technic RTESP0077" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: