Betöltés...

Einhell TE-VC 2340 SACL Nedves-Száraz porszívó - Inox

Ár: 110.340 Ft

Az Einhell TE-VC 2340 SACL nedves és száraz porszívó egy kiváló minőségű, nagy teljesítményű, 1500 W-os ECO porszívó az L porosztályú szabványnak megfelelően, az európai szabványoknak megfelelően. A nedves és száraz porszívó jó szolgálatot tesz a vízre nem érzékeny felületek gondos tisztításához.

A normál porszívózástól és áttörléstől eltérően a nedves és száraz porszívó mély és alapos tisztítást biztosít, és ideális kiegészítője a szokásos háztartási tisztítóberendezéseknek, ha makacs és beépült szennyeződésekről van szó. Mivel kiszűri a finom port, a nedves és száraz porszívó különösen alkalmas allergiások számára. A szűrőtisztító rendszer visszaállítja a szívóerőt.

A szívóteljesítmény fokozatmentesen állítható a fordulatszám-szabályozó segítségével, a fúvócsatlakozás pedig alkalmas a nehezen elérhető helyek fújással történő tisztítására. Az ambiciózus barkácsolásrajongóknak is praktikus segítőtárs a telephelyen, a műhelyben vagy a hobbiszobában végzett takarítási feladatokhoz: A barkácsoláshoz beépített automata csatlakozóaljzat (230 V, max. 2180 W) található az elektromos szerszámok csatlakoztatásához.

Az erős, rozsdamentes acél tartály űrtartalma 40 liter. A felszívott víz könnyű leeresztése érdekében egy vízleeresztő csavar található. A könnyebb szállítás érdekében nagy kerekek és görgők, valamint kocsi fogantyúja van, valamint kábeltekercs és szívócső tartó van beépítve a házba. A praktikus kiegészítők tartója azt jelenti, hogy a fúvókák mindig kéznél vannak, és gondosan tárolják a sok tartozékot. 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Einhell TE-VC 2340 SACL Nedves-Száraz porszívó - Inox" című hirdetést látja. (fent)