Betöltés...

Kärcher FC 5 Cordless 0.4 ml, 20 perc üzemidő fekete-ezüst-sárga akkumulátoros keménypadló tisztító

Ár: 165.971 Ft

Az FC 5 Cordless akkumulátoros készülék maximális kényelmet biztosít a keménypadlók tisztítása során. A 2 az 1-ben funkciónak köszönhetően felmossa és felszívja a nedves, a száraz szennyeződést, és a hajszálakat is – vezeték nélkül, tehát nincs több felmosás előtti porszívózás és vége a vezeték fáradságos csatlakoztatásának. Az automatikusan benedvesedő, forgó mikroszálas hengerek összegyűjtik a piszkot, miközben a szennyezett víz a hengerekről elszívásra kerül. A praktikus öntisztító funkcióval a hengerek mindig frissek és használatra készek – az FC 5 Cordless-szel 20 százalékkal* jobb tisztítási eredmény érhető el a hagyományos tisztítási módszerekhez képest.

Bármilyen keménypadló, mint a fa, a kő vagy a műanyag kb. 2 perc alatt megszárad és járható lesz. A tisztítás a hengerek automatikus előrehaladásának és az egyszerű navigálhatóságnak köszönhetően sok erőt megtakarít. Ráadásul a hengercsereés -tisztítás a piszokkal való érintkezés nélkül, gyorsan és egyszerűen elvégezhető. * Az FC 5 Cordless 20 százalékkal jobb tisztítási eredményt ér el a „felmosás” kategóriában a huzattal ellátott felmosókhoz képest. Tisztítási hatékonyság, szennyfelvétel és peremtisztítás átlagolt teszteredményére vonatkozóan.

Eltávolítja a port a keménypadló felületekről

Felmos és felszedi a port, apró morzsákat és állatszőrt egy lépésben Egészen a szélekig tisztít.

20%-kal* jobb tisztítási eredmény és nagyobb kényelem a hagyományos felmosóhoz képest.

2 tartályos rendszer: a hengerek folyamatos nedvesítése a frissvíztartályból történik, miközben a szennyeződés a szennyezettvíz-tartályban gyűlik. Erőfeszítés nélkül, csak kényelmesen: nincs vödörcipelés, törlőrongy-csavarás és fárasztó súrolás sem. A hengerek 60 fokon géppel moshatók.

*A Kärcher padlótisztító akár 20 százalékkal jobb tisztítási teljesítményt ér el a törlőruhával borított hagyományos felmosórongyhoz képest a "Törlés" tesztkategóriában. Ez a tisztítási hatékonyság, a szennyeződésfelvétel és a peremtisztítás átlagos teszteredményeire vonatkozik.

Kb. 20 perc üzemidő az erős lítiumion-akkumulátoroknak köszönhetően

Maximális mozgásszabadság a vezeték nélküli rendszernek köszönhetően - nem kell konnektorról konnektorra járni. 3 fokozatú LED kijelző az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzéséhez.

Alkalmas minden kemény padlóra (pl. kezelt, olajozott, viaszolt parkettára, laminált padlóra, csempére, PVC-re, vinilre)

A csekély visszamaradt nedvességnek köszönhetően a padló kb. 2 perc után újra használható.

Tisztító- és ápolószerek nagy választékban minden padlófelülethez.



Egyszerű készüléktisztítás

Készülék- és hengertisztító funkció a tisztító- és parkolóálláson.

A mosogatógépben is elmosható szennyezettvíz-tartály a szennyeződéssel való érintkezés nélkül kiüríthető.

A padlófedél eltávolítható és folyó víz alatt pillanatok alatt lemosható.



Tisztító- és parkolóállás

A gép kényelmesen tárolható és rakodható.





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Kärcher FC 5 Cordless 0.4 ml, 20 perc üzemidő fekete-ezüst-sárga akkumulátoros keménypadló tisztító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: