Betöltés...

Kristálykulacs Teaszűrővel - Rózsaszín Arany - Rózsakvarc

Ár: 12.090 Ft

A Kristálykulacs Teaszűrővel - Rózsakvarc egyedülálló és elegáns módja annak, hogy élvezhesd kedvenc teáid. A rózsaszín-arany kupak és a gyönyörű drágakő választék egy csipet luxust ad a teázás élményéhez. Palackjaink kiváló minőségű boroszilikát üvegből készülnek, amely tartósságáról és hősokkállóságáról ismert. A teaszűrő könnyen eltávolítható, pl. mosáshoz, vagy ha nem feltétlenül teára szeretnéd a kristálykulacsot használni. A drágakövek külön kamrában vannak, nem érintkeznek folyadékkal. Az alsó kupak lecsavarása után kiürítheted a kamrát, kicserélheted a köveket más kedvencedre. Közismert, hogy a drágakövek rezgései energiával töltik fel a folyadékot, egyedi és különleges élményt hozva létre. BPA mentes Paktikus neoprén borítás Kivehető adagoló FIGYELEM: A palack forró víz felöntése után nagyon felforrósodik. Mérete: 23,8 x 6,3 (cm) Űrtartalom: 500 ml Anyag, összetétel: Rózsakvarc, üveg, fém Származási hely: Kína

A Rózsakvarc jótékony hatása A Rózsakvarc az egyik legismertebb ásványaink közé tartozik, a 12 mesterkristály egyike. Ősidők óta használják leginkább a nők termékenységének fokozására, illetve a szívfájdalmak megszüntetésére. Szó szerint, régen szerelemvonzáshoz, kapcsolatok ápolásához használták és az egyik legjobb szív gyógyító. Gyengéddé teszi a nőket, de mégis igen határozottá. Ha viseljük, úgy érezzük nincs előttünk akadály, és bármire képesek vagyunk. Nyitottá tesz az új kapcsolatok iránt, illetve segít önmagunkat megismerni és növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket. A szeretet köve, megszabadít mindenfajta szívfájdalomtól, csalódástól, ki nem mondott érzelmektől. Fizikailag méregteleníti a szervezetet, serkenti a keringést, erősíti a szívet, stabilizálja a vérnyomást és jótékonyan hat a vesék működésére.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Kristálykulacs Teaszűrővel - Rózsaszín Arany - Rózsakvarc" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: