Betöltés...

PurePro S300 víztisztító kapilláris ultraszűrővel

Ár: 52.200 Ft

PurePro S300 háztartási víztisztító kapilláris ultraszűrővel: konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 4 lépcsős víztisztító berendezés. A tisztavizet a pultra szerelt saját csaptelepen keresztül vesszük.

A szűrést 4 db szűrő végzi el. A szűrőházakba épített szűrők, azaz kompakt kivitelű, QUICK CHANGE (QC) csatlakozós szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül és 1 lépésben megoldható, így -a gyors és egyszerű szűrőcserének köszönhetően- rendkívül praktikus víztisztító.
PurePro S300 háztartási víztisztító kapilláris ultraszűrővel főbb jellemzői: Maximális teljesítmény: 200 liter/óra Méretei, magasság: 36 cm, szélesség: 7 cm, hosszúság: 33 cm Súlya: 4 kg Megengedett hálózati víznyomás: 2-7 bar Tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern -lásd a termékképen-). Maximális működési hőmérséklet: 45°C A víztisztító 4 szűrési lépcsője:
1. 5 mikronos polipropilén előszűrő egység (kompakt+QUICK CHANGE csatlakozós kivitel), FDA és NSF minősítés, 2,5" x 12"
2. szemcsés szerkezetű aktívszén (GAC) szűrőegység (kompakt+QUICK CHANGE csatlakozós kivitel), FDA és NSF minősítés, 2,5" x 12"
3. tömbös szerkezetű aktívszén (CTO BLOCK) szűrőegység (kompakt+QUICK CHANGE csatlakozós kivitel), FDA és NSF minősítés, 2,5" x 12"
4. kapilláris ultraszűrő egység - TLCHF-FP >> (ún. zsinór membrán), résméret: 0,02 mikron, 2,5" x 12" (kompakt, In-Line kivitel, quick gyorscsatlakozóval)
1-2-3. szűrőbetét szettben kapható S-SZETT-3 >>
Mit szűr ki a vízből? Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat, ún. mechanikai szennyeződéseket (pl. rozsda, homok, iszap...). Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok (pl: kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyszerek) 98%-át, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat ezáltal a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt, klórszármazékokat, pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak. Kiszűri az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket (ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot) is. A kapilláris ultraszűrő kiszűr akár 0,02 mikron méretű részecskéket, többek között a baktériumokat, algákat, gombákat és egyéb mikroorganizmusokat, egyes vírusokat, spórákat, kriptosporidiumokat, és fémrészecskéket (pl.: rozsda, ólom, stb.) is eltávolítja a vízből. PurePro S300 háztartási víztisztító berendezés kapilláris ultraszűrővel csomagja az alábbiakat tartalmazza:
1 db 4 lépcsős tisztító rész szűrőegységekkel, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek és részletes, magyar nyelvű Gépkönyv.
(Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!).
PurePro S300 háztartási víztisztító kapilláris ultraszűrővel előnye: Nem foglal helyet a konyhapulton, a mosogatószekrényben kis helyen elfér. Különleges szűrő kialakításának (kompakt+QUICK CHANGE csatlakozós szűrők) köszönhetően karbantartása rendkívül egyszerű, a szűrőcsere rendkívül gyorsan megoldható. Könnyedén (2 db rögzítő bilincs 2,5"x2", 2 db "L" könyök idom és kb. 20 cm műanyag fehér csővezeték segítségével) kibővíthető további szűrőkkel (pl.: biokerámia egységgel, lúgosító egységgel) vagy más kiegészítőkkel (pl.: UV-lámpávall). Kapilláris ultraszűrő hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé a nagy (0,02 mikron) finomságú alapanyagának köszönhetően. Beszerelés:
A víztisztító beszereléséhez nem szükséges szakértelem. A szűrőegységek gyárilag be vannak szerelve. Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.
FONTOS: a víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.
A PurePro S300 háztartási víztisztító berendezés karbantartása:
A víztisztító különösebb karbantartást nem igényel, azonban a szűrőegységek telítődését követően ki kell cserélni a szűrőegységeket újra.
A szűrőegységek kapacitása:
Javasolt szűrőcsere: 3 db előszűrő egység: 6.000 - 6.000 liter megszűrt víz. Javasolt cseréjük: 6-12 havonta vagy a szűrőegységek telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik. Kapilláris ultraszűrő egység - TLCHF-FP: 6.000 liter megszűrt víz. Javasolt cseréje: 6-12 havonta vagy a szűrőegység telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik. A szűrőegységek élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől), illetve a készüléken átfolyó víz mennyiségétől.
Garancia: 1 év
Gyártó: készülék-PurePro USA Corp., Kapilláris ultraszűrő-Aquafilter Inc.
Amennyiben tökéletes víztisztítást szeretne elérni, amellyel az összes, a vízben lehetséges (akár 0,0001 mikronnál kisebb) szennyezőanyagot eltávolíthatjuk, akkor válassza a Fordított ozmózis (RO) elvén működő víztisztítókat!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "PurePro S300 víztisztító kapilláris ultraszűrővel" című hirdetést látja. (fent)