Betöltés...

Kärcher WPC 120 UF Vízszűrő rendszer

Ár: 126.600 Ft

A WPC 120 UF vízszűrő egységünk magas szintű biztonságot nyújt olyan esetekben is, amikor az ivóvíz minősége ismeretlen, köszönhetően a nagy teljesítményű 4 fokozatú ultraszűrő rendszernek, miközben rendkívül egyszerű kezelést, telepítést és karbantartást is kínál. A részecskék, mikroműanyagok, baktériumok, vírusok, klór, nehézfémek és gyógyszermaradványok széles skálája megbízhatóan eltávolítható a vízből, és jelentősen javul az íze. A hosszú élettartamú szűrők nagy, körülbelül 2500 literes kapacitást kínálnak ez azt jelenti, hogy a szűrőt csak ritkán kell cserélni, és ez a kényelmes bajonettzárnak köszönhetően gyorsan és könnyedén megtehető. A WPC 120 UF működéséhez nincs szükség tápcsatlakozásra; a szűrt víz adagolására szolgáló csap a szállítási terjedelem részét képezi.

Magas szintű védelem a szennyezett ivóvíz ellen
3 erős szűrő extra védelmet nyújt ismeretlen vízviszonyok között. Eltávolítja a részecskéket, baktériumokat, vírusokat, klórt, nehézfémeket, gyógyszermaradványokat. Javítja az ivóvíz ízét.

Könnyű telepítés és karbantartás
Gyors szűrőcsere a bajonettzárnak és a motorháztető mágneses rögzítésének köszönhetően. Egyszerűen csatlakoztatható a vízvezetékhez. Adapter és csap tartozék.

Nagy kapacitás
Alacsony szervizköltségek a 2500 literes kapacitás miatti ritka szűrőcserének köszönhetően.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Kärcher WPC 120 UF Vízszűrő rendszer" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: