Betöltés...

Philips StyleBoard STE3170/80 Álló gőzölő, fekete

Ár: 76.310 Ft

A dönthető StyleBoard megbízható alátámasztást biztosít a gőzölés során. Egyszerűen szorítsa a textíliát a gőzölőtalp és a deszka közé a ropogósan friss eredményért tetőtől talpig. Amikor csak szüksége van rá, az állványos gőzölő kevesebb mint 60 másodperc alatt használatra kész – ideális választás, ha az utolsó pillanatban dönti el, hogy milyen ruhát vesz fel. Frissítse fel bármikor ruháit kedvenc illataival az innovatív MyEssence illatanyagtartó segítségével. 
Állítsa be a kívánt gőzerősséget az optimális eredmény eléréséhez bármilyen textílián. Az alacsony gőzkibocsátás ideális a vékonyabb anyagokhoz, az erőteljesebb beállítások pedig a vastagabb anyagokhoz, kabátokhoz használhatók. 
Tökéletesen pontos: Az innovatív fém gőzölőfej nagy vasalótalppal és precíziós fejjel rendelkezik, amely könnyedén megbirkózik az olyan nehezen hozzáférhető területekkel, mint a gallérok, illetve a gombok közötti részek. 
A 3000 Series a gyűrődések eltávolítása mellett felfrissíti a ruhákat (és a puha bútorokat, függönyöket, játékokat), valamint eltávolítja a szagokat azáltal, hogy a baktériumok akár 99,9%-át* elpusztítja. Vállalhat nagy ruhanemű adagokat: A 2 literes levehető és átlátszó víztartály elég nagy ahhoz, hogy nagy adag ruhaneműk vasalásával is megbirkózzon. 
A gőzölőnk minden vasalható anyaggal és ruhadarabbal biztonságosan használható.
A gőzölőtalpunk biztonságosan, a megégetés kockázata nélkül rányomhatja bármely ruhadarabra; nagyszerű megoldás az olyan kényes anyagokhoz, mint a selyem. 
Bárhová befér: Az állványos gőzölő intelligens kialakításának köszönhetően nem foglal sok helyet, és könnyen tárolható.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Philips StyleBoard STE3170/80 Álló gőzölő, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: