Betöltés...

Elektromos szöszeltávolító, Lucmark, Akkumulátor, Hordozható, 9000 ford./perc, Pezsgő

Ár: 12.000 Ft

Az elektromos szöszeltávolító gyorsan eltávolítja a szöszöket ruhákról, sálakról, plüssjátékokról, kanapékról, lepedőkről, párnákról, ágyakról és ágytakarókról, függönyökről. A szöszeltávolítás a készülék körkörös mozdulataival történik, anélkül, hogy túl sokáig egy helyen tartanánk, hogy elkerüljük a textilanyag sérülését. A szösz eltávolítása után a termékek újszerűek lesznek.

A készülék pengéje rozsdamentes acélból készült, időtálló, és sima felületű, amely csökkenti a szövetek súrlódását. Védőburkolattal rendelkezik, amely megvédi Önt a sérülésektől.

A készülék három beállítási sebességgel rendelkezik, amelyekkel az anyag típusától függően kiválaszthatja a kívánt sebességet. 2000 mAh-s akkumulátorral, elektronikus sebesség- és akkumulátorszint-kijelzővel, ergonomikus fogantyúval és szöszgyűjtő edénnyel rendelkezik.

Az akkumulátor lemerülési ideje a használt sebességfokozattól függően változik: 1-es sebességnél 3 órát, 2-es sebességnél 2 órát, 3-as sebességnél 1 órát bír ki az akkumulátor. Javasoljuk, hogy a készüléket akkor töltse fel, amikor az akkumulátor töltöttségi szintje eléri a 10%-ot. A készülék USB-kábellel tölthető, és utazásra is magával viheti. Az akkumulátor töltése 3 órát vesz igénybe.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos szöszeltávolító, Lucmark, Akkumulátor, Hordozható, 9000 ford./perc, Pezsgő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: