Betöltés...

Tefal CY505E30 1100 W, 6 l, LCD Inox-Fekete multifunkciós főzőedény

Ár: 52.265 Ft

Bemutatjuk Önnek az edényt, amely 25 különböző programmal rendelkezik, és akár 24 órán át is melegen tartja az ételt. A Tefal All in One Pot CY505E30 multifunkcionális elektromos  kukta filozófiája az, hogy minimalizálja az ételek elkészítésével töltött időt,hogy Ön több időt tudjon a családjával tölteni.

Számtalan automatikus programmal rendelkezik , beleértve a nagynyomású vagy hagyományos főzést, a gőzfőzést és a lassú főzést. Tefal elektromos kuktával könnyítse meg az otthoni főzést!

Ez a 25 programot tartalmazó automata elektromos multifunkciós kukta képes finom ételeket készíteni és lerövidíteni a konyhában töltött időt. 25 főzőprogram, mint például rizs-, zabkása, gyermek ételek, nyomás alatti főzés (nagy, közepes és alacsony nyomáson) és a sütés, 3 program szolgál a gulyás/egyéb levesek főzésére, 3 beállítási lehetőség gőz alatti főzéshez, 7 aranybarnára sütési fokozat, 3 párolási fokozat, lassú főzés és melegítés funkció.

A manuális beállítás funkcióval módosítható a főzési hőmérséklet és a főzési idő, így a saját elképzeléseinek megfelelően készítheti el az ételeket.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tefal CY505E30 1100 W, 6 l, LCD Inox-Fekete multifunkciós főzőedény" című hirdetést látja. (fent)